2777
2789
عنوان

مامانایی که تربیت بچه خیلی زیاددددددد واسشون مهمه مییاید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست
باور کن عزیزم توپ داره باهاش بازی میکنم فقط ده دقیقه بعد اصلا نمی خوادش دفتر و مداد هم داره دفتره رو ...

عب نداره

همین بچه تخس ها،تو آینده یه دلبرایی میشن که نگو و نپرس😅

پسرمن چن روز دیگه میشه سه ساله...ولی با این چیزا بازی میکنه حالا نمیگم طولانی مدت...اما خب کم و بیش بازی میکنه هرچند که تو خیلی از بازیا ما هم باید بشینیم کنارش باهاش بازی کنیم🥴

بچه ها به همه چی به چشم اسباب بازی نگاه میکنن..چون من دوتا بودن و کنترلشده سختتر بود تو اون دوران ر ...

تنها تلویزیون مون رو داخل هال گذاشتیم بمونه اونم نزدیک بود بشکندش نصبش کردیم رو دیوار اسباب بازی هم داری یه سه چرخ هم واسش خریدم از این اسب پلاستیک ها هم داره اصلا سمتشون نمیره روکش لباسشویی رو انقدر میکشه تا کنار بره با دکمه هاش وربره پاره شده از بس کشیده

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب ندارههمین بچه تخس ها،تو آینده یه دلبرایی میشن که نگو و نپرس😅پسرمن چن روز دیگه میشه سه ساله...ولی ...

خدا واست حفظش کنه من هر جا میبرمش میگن چقدر خوشکل و نازه ولی میگن خیلی شیطونه

این عذاب وجدان هم با هممون هست نگران نباش این دستکاری کردن هم دوره خودش رو داره کم کم وسایل خونه جذا ...

ان شا الله

والا من بهش توجه نمیکردم تو این مواقع میگفتم بزار ببینه واسم مهم نیست بدتر میکرد یه بار نزدیک بود تل ...

ما مستاجریم مطمین بشم امسالم تمدید میکنیم میزنیم به دیوار بخاطر دو سه ماه دیوار مردم خراب نکنیم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم