پسرم دو سال و نیمشه اینکه بهم بگید الان چه چیز هایی بهش یاد بدم هیچی بلد نیستم و چه بازی هایی خوبه براش باهاش بازی کنم و اینکه نمیدونم چکار کنم امروز موهامو کشید پنج شش بار ب آرامی گفتم نکن اذیت میشم مامانی اصلا حالیش نبود منم کنترلم از دست دادم زدمش لطفاً سرزنشم نکنید خودم ب اندازه کافی ناراحت هستم فقط اگه میتونید بهم کمک کنید راهنمایی کنید ولی بازی هاییو نگید پولی باشن چون پول ندارم واسش بخرم
هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
باور کن عزیزم توپ داره باهاش بازی میکنم فقط ده دقیقه بعد اصلا نمی خوادش دفتر و مداد هم داره دفتره رو ...
عب نداره
همین بچه تخس ها،تو آینده یه دلبرایی میشن که نگو و نپرس😅
پسرمن چن روز دیگه میشه سه ساله...ولی با این چیزا بازی میکنه حالا نمیگم طولانی مدت...اما خب کم و بیش بازی میکنه هرچند که تو خیلی از بازیا ما هم باید بشینیم کنارش باهاش بازی کنیم🥴
بچه ها به همه چی به چشم اسباب بازی نگاه میکنن..چون من دوتا بودن و کنترلشده سختتر بود تو اون دوران ر ...
تنها تلویزیون مون رو داخل هال گذاشتیم بمونه اونم نزدیک بود بشکندش نصبش کردیم رو دیوار اسباب بازی هم داری یه سه چرخ هم واسش خریدم از این اسب پلاستیک ها هم داره اصلا سمتشون نمیره روکش لباسشویی رو انقدر میکشه تا کنار بره با دکمه هاش وربره پاره شده از بس کشیده
هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.