2777
2789
عنوان

ماسک ورقه ای صورت

162 بازدید | 17 پست

خانوما شما چه مارکی استفاده میکنید که هم آبرسان باشه هم مرطوب کننده

میخوام پک کامل بگیرم لطفا راهنمایی کنید🌱🙏

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

هرچی میخری بیوآکوا نخرررر

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

اصلا مارک خوبی نیست اگه میخوای سد دفاعی پوستت داغون نشه استفاده نکن

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من میزنم خوبه ولی باید مداوم باشه

من قبلا فقط آبرسان استفاده میکردم

ازین به بعد فقط ماسک میزنم در هفته دو بار اوکیه؟

بعد اینکه شما انار، عسل ، بلوبری یا کدومشو استفاده میکنی؟

ممنون از راهنماییت سادور چطوره خوبه؟

سآدور کیفیت بهتری داره

من قبلا فقط آبرسان استفاده میکردم ازین به بعد فقط ماسک میزنم در هفته دو بار اوکیه؟ بعد اینکه شما انا ...

من همه رو دارم چون این ورقه ای ها باید هر روز یا یه روز درمیون زده بشن تا تاثیر بزارن توت فرنگی و گل رزشم دارم

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

ازکجا میگیری اسی

خواستم از دیجی کالا بخرم رفتم نظراتو نگاه کردم اکثرا میگفتن مارک متفرقه میفرستن

احتمالا از داروخونه بگیرم از همه جا مطمئن تره

خواستم از دیجی کالا بخرم رفتم نظراتو نگاه کردم اکثرا میگفتن مارک متفرقه میفرستن احتمالا از داروخونه ...

اره شاید مارک بهتری هم باشه چرا دیگه آبرسان نمیزنی اونکه بهتره

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

خواستم از دیجی کالا بخرم رفتم نظراتو نگاه کردم اکثرا میگفتن مارک متفرقه میفرستن احتمالا از داروخونه ...

اره عالیه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت