2777
2789

چ جمله ای

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو

من شوهرم رفته بود اداره بعد خسته بود خوابید.برادرشوهرم چندبار زنگ زدبهش روسایلنت بود گوشیش خب بعد گفتم شاید کارواجبی داشته باشه گفتم سلام آقا....جواد خوابه کارش داری گفت نه بزار بخوابه.بعد یه ربع بعدش دیدم پیام داد چقدر تحمل خیلی چیزا سخته.این یعنی چی؟

من شوهرم رفته بود اداره بعد خسته بود خوابید.برادرشوهرم چندبار زنگ زدبهش روسایلنت بود گوشیش خب بعد گف ...

باورکن اطلاعات مسئله ناقصه و ارتباطی به جنسیت ماها نداره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تحمل خیلی چیزا سخته.خب این جمله خیلی کلیه من هیچی دیگه پیام ندادم.

بین دو تا داداش میتونه هر چیزی باشه که ، داداشش بهش این پیام رو داده !

رابطه این دو تا داداش اگر خیلی باهم خوب باشه شاید از روی درد و دل بوده یا هر چیز دیگه ای میتونه باشه

درکل چیز بدی نیست که بخوای حساسیت به خرج بدی !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یهویی اینو نوشت ترسیدم بگم منظورتون چیه.

مگه به تو پیام داده که بکی منظورتون چیه

به داداشش پیام داده

خود داداشت میخونه و جواب میده

حتی پیام رو دیدی از داداشش بود نباید میخوندی