2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم رفته بود اداره بعد خسته بود خوابید.برادرشوهرم چندبار زنگ زدبهش روسایلنت بود گوشیش خب بعد گف ...

خانم متخصص نامه های نخوانده

متخصص رمز گشایی از متن رفتارها و کلمات هستند

متخصص احضار روح جملات

فوق تخصص ارتباط دهی رفتارها به هم

به من پیام داد

یعنی اول به شوهرت زنگ زد

تو جواب دادی

بعد به خودت پیام داد !؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به من پیام داد

جوابش رو نده

شوهرت بیدار شد

بهش بگو که داداشت چند بار زنگ زد جواب دادم گفتم خوابی

بعدش به خودم این پیام رو داده

فک کنم خواسته به تو بده اشتباه به من داده

همین ! دیگه چیزی نگو

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی اول به شوهرت زنگ زد تو جواب دادی بعد به خودت پیام داد !؟

اره چند بار زنگ زدبه گوشی شوهرم.من با گوشی خودم پیامش دادم کارش داری جواد خوابه گفت نه بزار بخوابه بعد اونو فرستاد به گوشی خودم ازجملش گیج شدم

صادقانه بگمتوی این فضای زنانه منی که از بس توی این سرای زنانه بودهام و توبه نصوح هم کاری برایم نکرد ...

🤣🤣🤣اعترافی بس صادقانه

آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻

باورکن اطلاعات مسئله ناقصه و ارتباطی به جنسیت ماها نداره!!

شاید منظورش چون شما مردین وحرفهمو بهتر میفهمید بوده

آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻