2777
2789

یهو میاد ب شوخی شوخی میگه فلان دختر ساعت یک شب زنگ زده بهم میگه بیا رل بزنیم گفتم وا چه بی منطق ینی چی تورو ع کجا میشناخت گفت نمیدونم از کجا اومده...

بعد وقتی شات از پیام دختره فرستاد خودش حواسش نبود پایین زده بود که تو ی گروه مشترک هستن ک مال گپ بچه های شهرمون بود ، تو واتساپ بهم بود شماره دختره هم افتااده بود.

بعد گفتم تو چی گفتی؟ گفت منم بش گفتم ک رل بزنم که بعدش چی بشه ک چی ،، اون دختره م گفت حالا ب شرطی ک بیای تصویری بگی رل منی و اکسم بسوزه😐

منم بش گفتم ک تو چراا هی کشش دادی بگی رل میزنم و اینا فلان بعد درومد دعوا که من برا شوخی بت گفتم اگ میخواستم بکنم ک روحتم خبردار نمیشد و من خودم بت گفتم اگر ی چیزی بود ک نمیومدم بت بگم میتونستم نگم و منت گزاشت سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گوهی خورده حالا از عذاب وجدانش نصف ماجرارو بت گفته

برگام واقعا؟ مهم نیست کات کردیم خیلی وقته ار این میسوزم ک منو متهم ب شکاک بودن کرد .

تازه جالب اینه ی کلیپ دابسمش تز دختره فرستاد گفت دختره اینه😑 بخدا مونده بودم چی بگم

میخاسته بگه آره خاطر خاه دارم دختره هم برا استفادش که اکسش بسوزه به این پیام داده

اره رکب خورد دختره برا اون میخاستتش😂😂😂😂

ولی میدونی من ک فهمیدم دختره قصدش ی چی دیگ بوده از این ناراحت شدم که چرا هی کشش میداد دنبال چی بود میتونست بگه ن رل نمیزنم .

تازه ی کلیپ دابسمش هم از دختره فرستاده بود😑

اره رکب خورد دختره برا اون میخاستتش😂😂😂😂ولی میدونی من ک فهمیدم دختره قصدش ی چی دیگ بوده از این نا ...

میگفتی ک چی؟بعدم میزدی بلاک .

منتظر بوده دختر بگه عاشقتم😂 اگه آدم بود میگفت رل دارم و تماام

میگفتی ک چی؟بعدم میزدی بلاک .منتظر بوده دختر بگه عاشقتم😂 اگه آدم بود میگفت رل دارم و تماام

آخ عزیزم داغ دلم تازه شد انقد عذابم داد این تازه ی گوشه از کارش بود بعد ب من گفت روانی شکاک اخه بخدا من چطور شک نکنم🥺

وای وای پسره ی هرزه همون بهتر کات کردی

من خیلی دوسش داشتم هنوزم دلتنگش میشم .این تاپیک رو زدم تا مطمئن شم ببینم من واقعا حق داشتم شکاک بشم ب مرور یانه؟ اخه از بس ک گردن نمیگرفت و بهم میگفت شکاک دیگ فک کردم مشکل از منه . تازه یبارم منو پیچوند رفت با پیج فیک لاس زد 🥺🥺

دوسش داشتی؟این وایب رو نگرفتم که دوسش داری انگار سرگرمی بوده برای تو هم

آره عزیزم خیلی نابود شدم من . نبابا سرگرمیییی کاش سرگرمی بود . من نابود شدم من واسه اون سرگرمی بودم .

ولی اون اولین تجربه ی عاطفی من با جنس مخالف بود چطور میتونست سرگرمی باشه . چند بار ک منو پیچوند رفت با دخترا دیگه من بخشیدمش دوروغ بم میگفت میبخشیدم ولی با این بخشیدن ها هی ی تیکه از احساسم کنده میشد ازش و ب مرور جایگاهش رو پیشم کمررنگ میکرد وگرنه من کل زندگی و آینده م رو با این شخص دیدمم . همیشه چشام بابتش گریون بوود

2790
2778
2791
2779
2792