2777
2789
عنوان

شما بودین شک نمیکردین وجدانا شکاک نمیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست
آره عزیزم خیلی نابود شدم من . نبابا سرگرمیییی کاش سرگرمی بود . من نابود شدم من واسه اون سرگرمی بودم ...

ببین چون سمی بوده تو الان بابتش عذاب میکشی ولی یه زمانی میرسه اصلا بهش فکرم نمیکنی اصلا میگی من چطور عاشق اون بودم چقد آدم بیخودی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغزم یوقتا باورش نمیشه میخاد اون تصویر خوب قبلی رو ازش حفظ کنه🥺

منم تو شرایطتم البته .سخته کشیدن بیرون .برا من حداقل خیانت نکرد ولی تو سختی تنهام گزاشت الانم بازم یه لایک کردن اون حال منو خوب یا بد میکنه.کلا حال خوب و بدم وصله به طرف.تاپیک آخرم ببین منم مغزم نمیخاد قبول کنه بابا اون نمیخااادت

ببین چون سمی بوده تو الان بابتش عذاب میکشی ولی یه زمانی میرسه اصلا بهش فکرم نمیکنی اصلا میگی من چطور ...

دقیقااا همین دیشب این اتفاق افتاد واسم یهو. چرا اینطوری میشم؟ مثلا ی روز میگم خدایا مرسی نجاتم دادی این چی بود بدبخت میشدم من

ی روز دیگ میگم ن کاش بودش گاش بیاد و دلم تنگ شده براش حتی ب این فک میکنم ک تغییرش بدم خلاصه خیلی عجیبه

منم تو شرایطتم البته .سخته کشیدن بیرون .برا من حداقل خیانت نکرد ولی تو سختی تنهام گزاشت الانم بازم ی ...

عزیزم درکت میکنم بخدا . منم کل حالم ب اون وصل بود داغون بودم ینی اخه اواخر همش باهام سرد بود یا اصن لاس زدن خاشو میدیدم پیچوندناش رو اینا همش حالمو بد میکرد .

حق داری واقعا.... باهاش صحبت کردی؟

بنظرت حسش واقعیه بهت؟

ولی یچیزی اگه عشق دو طرفه باشه آدمو انقد عذاب میده؟

نهههه براهمینه ک من متوجه شدم ی جای کار میلنگه اصن عشق اگ عشق باشه قرار نیست ب این شدت عذاب بکشیم واقعا کجای عشق این شکلیه.

یکی حالش خوب باشه عین خیالش نباشه یکی دیگ تو عذاب و درد و حال بد