2777
2789

یهو میاد ب شوخی شوخی میگه فلان دختر ساعت یک شب زنگ زده بهم میگه بیا رل بزنیم گفتم وا چه بی منطق ینی چی تورو ع کجا میشناخت گفت نمیدونم از کجا اومده...

بعد وقتی شات از پیام دختره فرستاد خودش حواسش نبود پایین زده بود که تو ی گروه مشترک هستن ک مال گپ بچه های شهرمون بود ، تو واتساپ بهم بود شماره دختره هم افتااده بود.

بعد گفتم تو چی گفتی؟ گفت منم بش گفتم ک رل بزنم که بعدش چی بشه ک چی ،، اون دختره م گفت حالا ب شرطی ک بیای تصویری بگی رل منی و اکسم بسوزه😐

منم بش گفتم ک تو چراا هی کشش دادی بگی رل میزنم و اینا فلان بعد درومد دعوا که من برا شوخی بت گفتم اگ میخواستم بکنم ک روحتم خبردار نمیشد و من خودم بت گفتم اگر ی چیزی بود ک نمیومدم بت بگم میتونستم نگم و منت گزاشت سرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه گوهی خورده حالا از عذاب وجدانش نصف ماجرارو بت گفته

برگام واقعا؟ مهم نیست کات کردیم خیلی وقته ار این میسوزم ک منو متهم ب شکاک بودن کرد .

تازه جالب اینه ی کلیپ دابسمش تز دختره فرستاد گفت دختره اینه😑 بخدا مونده بودم چی بگم

میخاسته بگه آره خاطر خاه دارم دختره هم برا استفادش که اکسش بسوزه به این پیام داده

اره رکب خورد دختره برا اون میخاستتش😂😂😂😂

ولی میدونی من ک فهمیدم دختره قصدش ی چی دیگ بوده از این ناراحت شدم که چرا هی کشش میداد دنبال چی بود میتونست بگه ن رل نمیزنم .

تازه ی کلیپ دابسمش هم از دختره فرستاده بود😑

اره رکب خورد دختره برا اون میخاستتش😂😂😂😂ولی میدونی من ک فهمیدم دختره قصدش ی چی دیگ بوده از این نا ...

میگفتی ک چی؟بعدم میزدی بلاک .

منتظر بوده دختر بگه عاشقتم😂 اگه آدم بود میگفت رل دارم و تماام

میگفتی ک چی؟بعدم میزدی بلاک .منتظر بوده دختر بگه عاشقتم😂 اگه آدم بود میگفت رل دارم و تماام

آخ عزیزم داغ دلم تازه شد انقد عذابم داد این تازه ی گوشه از کارش بود بعد ب من گفت روانی شکاک اخه بخدا من چطور شک نکنم🥺

وای وای پسره ی هرزه همون بهتر کات کردی

من خیلی دوسش داشتم هنوزم دلتنگش میشم .این تاپیک رو زدم تا مطمئن شم ببینم من واقعا حق داشتم شکاک بشم ب مرور یانه؟ اخه از بس ک گردن نمیگرفت و بهم میگفت شکاک دیگ فک کردم مشکل از منه . تازه یبارم منو پیچوند رفت با پیج فیک لاس زد 🥺🥺

دوسش داشتی؟این وایب رو نگرفتم که دوسش داری انگار سرگرمی بوده برای تو هم

آره عزیزم خیلی نابود شدم من . نبابا سرگرمیییی کاش سرگرمی بود . من نابود شدم من واسه اون سرگرمی بودم .

ولی اون اولین تجربه ی عاطفی من با جنس مخالف بود چطور میتونست سرگرمی باشه . چند بار ک منو پیچوند رفت با دخترا دیگه من بخشیدمش دوروغ بم میگفت میبخشیدم ولی با این بخشیدن ها هی ی تیکه از احساسم کنده میشد ازش و ب مرور جایگاهش رو پیشم کمررنگ میکرد وگرنه من کل زندگی و آینده م رو با این شخص دیدمم . همیشه چشام بابتش گریون بوود