2777
2789
عنوان

برا دوستم چ کار کنم خواهشن بیایید

109 بازدید | 23 پست

دوستم عرب خوزستانیه که فن بیان ضعیفی تو فارسی داره الان با یه مشت دختر شیرازی گیر افتاد اگ همشهرش بود حتمن اونارو میخورد ولی نتونست خوب جوابشون بده بنده خدا هی تعریف میکرد که استرس گرفت 😅😅چی بهش بگم از طرفی اینو بگم ایشون اعتماد به نفس زیر صفر داره کم سن و سال هست 18سالشه

وایی من خوزستاتی و لهجشون رو خیلی دوست دارممم😍😂

باهاش هر روز تمرین کنکم کم تو فارسی راه بیفته

سریع هم انتظار نداشته باسبن عادت کنه به فارسی روان حرف زدن کم کم خودش یاد میگیرل

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

وایی من خوزستاتی و لهجشون رو خیلی دوست دارممم😍😂باهاش هر روز تمرین کنکم کم تو فارسی راه بیفته سریع ...

بنده خدا میگفت منو مسخره کردن اون یه گروه بودن دانشجویی پرستاری میگفت هیچی نگفتم فقط معذرت خواهی میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا میگفت منو مسخره کردن اون یه گروه بودن دانشجویی پرستاری میگفت هیچی نگفتم فقط معذرت خواهی میک ...

اخی...

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

من خودم شیرازیم😂چیشده مگه؟

دوستم اولین ساله ک شیرازه اونم عرب زیاد فارسیش روون نی تو گروه دانشجویی داشتن گپ میزدن ک بحث راجب چیزی باز شد اونم تایپش ایراد داره بهم و چند دختر باهاش کلکل کردن اعتمادش به نفسش رفت و گفتش ک میخاد از دانشگاه انصراف بده

دوستم اولین ساله ک شیرازه اونم عرب زیاد فارسیش روون نی تو گروه دانشجویی داشتن گپ میزدن ک بحث راجب چ ...

نه انصراف نده 😐 بعضیا کلا دنبال حاشیه هستن اصلا مهم نیستن که مگه خودشون از شکم مادر بلد بودن که ایشون مسخره کردن

نه انصراف نده 😐 بعضیا کلا دنبال حاشیه هستن اصلا مهم نیستن که مگه خودشون از شکم مادر بلد بودن که ایش ...

بممیگفت که استاد تو گروه جوین شده ایشون پیام ها رو پاک کرد چی بهش بگم ارومش کنم

گناه داره طفلکی داد و بیداد میکرد میگفتم منو بیارین خوزستان

بهش بگو ادمای بی فرهنگ همه جا هستن ربطی به لهجه داستن یا فارسی حرف زدن نداره..

احساس میکنم خیلی دختر خوب و ساده ایه...حتما باهاش صحبت کن ازش تعریف کنبهش اعتماد به نفس بده

مثلا منو مثال بزن بگو یکی هست خیلی اینارو که لهجه خوزستانی دارن و دوست داره(من چند نفر عرب خوزستان دیدم خیلی بامزه و طنازن و بعد یه مدتی کم کم فارسیشون راه افتاده...اگر هم فن بیانشون خوب نباشه اصطلاحاتی که میگن خیلی بامزس😁🥰)

اره آدم ساده آیه خیلی این سادگیش انتهایی نداره

پس بخاطر همونه

توی شهر های بزرگ سادگی معنا نداره متاسفانه