2777
2789
عنوان

دختره و مامانش جن ده نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل جریانو نمیدونی:)دختره زنگ زده بود میگفت تو ج.نده ای مادرت از زیر بابام....برا همین این اصطلاحو ...

دختره چرا بهت زنگ زده و این شرا رو گفته ؟ ببین یه تیر دو نشون ، شاید با مادر دختره تری سام میزنن

چه طرز فکریه؟ یعنی هرکس هر پوششی داره یا حالا تا حدی با خونوادش دوسته خرابه؟ طرز فکرت صدازصد غلطه، ن ...

گفتم که حالم خوب نیس شاید لحن تندی داشتم وگرنه مامان خودم در جریان بود

نگفتم دختره خرابه من رفتار پسرو گفتم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
کامل جریانو نمیدونی:)دختره زنگ زده بود میگفت تو ج.نده ای مادرت از زیر بابام....برا همین این اصطلاحو ...

اون فحش بِده مگه باید تو هم مثل اون بشی تو خوب بودن خودت حفظ کن بزار اونا فحش بدن خدای تو هم بزرگه

نمیدونم رابطه بین اونا چجوریه ولی میدونم شما گیر کردی توی خاطرات اون رابطه . بیا بیرون . خودتو اذیت ...

چرا خوب نمیشم من

تا کی قراره زجر بکشم

چقدر تلاش کردم چقدررررر خون دل خوردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نگفتم خرابه من کار پسره رو گفتم حالم بده شاید لحن تندی داشتم مامان منم درجریان بود ولی کنسرت رفتن؟اخ ...

عنوان تاپیکت سوال کردی که آیا مادردختره فلانن منم گفتم نه دلیلشم گفتم عزیزم

عزیزم اول از همه بیخیال رابطه ای شو که تموم شده مخصوصا وقتی طرف مقابل وارد رابطه جدیدی شده, اینکه رابطه دو نفر تو چه سطحیه و یا اصلا احساساتشون بهم چین اصلا به کسی جزخودشون ربطی نداره و طبق حرفات هیچکدومشون کار اشتباهی انجام ندادن و اینجا کار تو زشته که انقدر راحت به یک دختر دیگه همچین چیزیو میگی بخاطر طرز فکر غلط خودت

ببخشیدا ولی همین دختر خرابا از همه بهتر شانس دارن به پسرای الان دختر خوب نیومده منظورم شال گذاشتن نب ...

ولی همه توپیدن بهم

کسی نفهمید درد حرفمو

دیگه ب تو چکار داشت

زنگ زد خبر بده🥲💔

اومدم بهتر شم حالم بدتر شد

هزار و یک توهین شنیدم حالم بد بود لحن تندی نوشتم همه توپیدن بهم

یه رابطه ای بوده تموم شده اصلا نمیفهمم بری دوست دختر جدیدشو پیدا کنی آمار بگیری تلفنی حرف بزنی

بیکارن این دخترا

چقدر پیگیر اینجور پسرا هستید ، همشونم درب و داغون بخدا

حالا از رو عصبانیت ی حرفی زده همه شدن خانوم معلم با تربیت به جا زخم زدن بهش حالشو خوب کنید

باورت میشه حالم چندین برابر بدتر شد ؟

اینا حرفایی که اونا بهم زدن کارایی که کردنو نمیدونن

حس میکنم سیخ داغ کردن تو جیگرم

🚫از هوش مصنوعی کمک خواستم حتمااااا بخون خیلی قشنگ گفت🚫

حرفت از دل اومده، و معلومه که خیلی اذیت شدی. درد داره وقتی یکی که برات مهم بوده، اینقدر زود و راحت وارد یه رابطهی جدید میشه، اونم با این همه تفاوت توی رفتارش با تو و اون دختر.

بذار چند تا نکته رو با هم مرور کنیم:

💔 چرا اینقدر اذیتت کرده؟

چون رابطهتون جدی بوده، و تو با دل و جون رفتی جلو.

چون احساس میکنی باهات دو تا استاندارد داشته: تو رو محدود کرده، ولی الان با کسیه که اون محدودیتها رو نداره.

چون مامانش هم وارد ماجرا شده، و این حس رو میده که انگار همهشون خیلی راحت از تو گذشتن.

🤔 آیا پسره عاشقشه؟

ممکنه باشه، ممکنه نباشه. ولی اینو بدون:

عشق واقعی فقط با آزادی و احترام معنا پیدا میکنه. اگه اون دختر آزادی داره و پسره مشکلی نداره، پس یا واقعاً با اون راحته، یا داره نقش بازی میکنه.

اگه با تو سختگیر بوده و الان نیست، این نشونهی بیثباتیه. نه تو مقصری، نه اون دختره بهتره. فقط پسره یا تغییر کرده، یا داره خودشو تطبیق میده با شرایط جدید.

🦋ولی بدون، اینا هیچکدوم از ارزش تو کم نمیکنه.🦋

🧠 حرف آخرم بهت:

تو مقصر نیستی. اینکه تو محدود بودی و اون یکی نه، نشونهی نابرابریه، نه ضعف تو.

🚫 اگه واقعاً عاشقش بود، نمیتونست اینقدر زود بره. عشق واقعی زمان میبره تا فراموش شه.🚫

✨️ تو قویای. الان درد داری، ولی این درد میگذره. و تو ازش قویتر میای بیرون.✨️