2777
2789
عنوان

دختره و مامانش جن ده نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 89 پست
شاید کارشون تیغ زدن باشه از کجا معلوم

پسره هیچی نداره که بخوان تبغ بزنن شارژ اونم من میزدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوب نمیشم منتا کی قراره زجر بکشمچقدر تلاش کردم چقدررررر خون دل خوردم

حق داری خب

داری میگی جدی بوده رابطه . باید به خودت زمان بدی . نمیدونم چند وقته کات کردی ولی شش ماه به خودت زمان بده اگه حالت رو به بهتر شدن بود که چه خوب وگرنه باید از مشاور کمک بگیری

فقط حواست باشه بخاطر لجبازی با اون نری توی یه رابطه دیگه. زمانی وارد رابطه جدید شو که اینو کامل گذاشته باشی کنار

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

چون شما به طرز غیرعادی توسط والدینت محدود شدی تاوانش رو بقیه نباید بدن که عزیزممن کار اون مادر رو تا ...

خانواده سخت گیری ندارم پدرمادرم در جریان رابطه بودن

این حرفارو ضربدر هزار کن دختره زنگ زد بهم گفت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
باورت میشه حالم چندین برابر بدتر شد ؟اینا حرفایی که اونا بهم زدن کارایی که کردنو نمیدوننحس میکنم سیخ ...

عیب نداره گلم اون رفته دنبال لیاقتش تو هم دیگه چکش نکن خودتو سرگرم کن عذاب نکشی،از خدا میخوام ی ادم خیلی خوب ایده ال سر راهت بزاره،ی روز به این انتخابی که داشتی میخندی میگی خداروشکر که نشد

فقط خدا❤️
چی بگم والا از یه طرف میشه گفت چون دوسش ندارم نوع پوششو اینا براش اصلا مهم نیس از طرف دیگه ممکنه اون ...

اخه ادم یکی دوماهه اینقدر وابسته میشه عاشق میشه حلقه بزاره بیوش؟🥲💔

دیگه بکش بیرون از اون آدم منم اکسم با یکی از همکارام رفت تو رابطه خبر ندارم ولی گویا تا ازدواج هم پی ...

وای خدایا جر میخوره قلبم

به تو گیر میداد پروفایل ساده بزاری اونوقت این دختره چاک سینشم تو پروفایلش دیده میشه ؟نمیدونم واقعا ب ...

دقیقا

نمیدونم میگن دختره گفته خونمون خالیه بیا

در این حد شنیدم

دختره چرا بهت زنگ زده و این شرا رو گفته ؟ ببین یه تیر دو نشون ، شاید با مادر دختره تری سام میزنن

نمیدونم:)

ممکنه اخه؟

شبیه دوست دختر شوهرم.🙂یکی مثل من و تو باید این جور آدما رو تحمل کنیم متاسفانه.

قلبم مچاله میشه بخاطر تک تک محبتایی که کردم

اون فحش بِده مگه باید تو هم مثل اون بشی تو خوب بودن خودت حفظ کن بزار اونا فحش بدن خدای تو هم بزرگه

من هر روز دارم باخدا حرف میزنم التماسش میکنم

ولی روز ب روز حالم بدتر و حال پسره بهتر میشه

قلبم مچاله میشه بخاطر تک تک محبتایی که کردم

پس من چی.

منم کلی واسش زحمت کشیدم تو کارش کمکش کردم کلی باهم کار کردیم اما الان میگی مگه چیکار کردی میخواستی نکنی.به خدا انصاف نیست.مطمین ام خدا یه روزی یه جور جوابشون رو میده که میفهمن ما فرشته بودیم تو دستشون.🖤💔

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

عزیزم اول از همه بیخیال رابطه ای شو که تموم شده مخصوصا وقتی طرف مقابل وارد رابطه جدیدی شده, اینکه را ...

نه بخدا هزار برابر بدترشو اونا گفتن دختره نسبت داده به منو مادرم

من نمیگم که نباید مادرش بدونه مامان منم در جریان رابطم بود

ولی کنسرت رفتن اخه؟حالا بازم کارب ندارم

میگم پسره دوسش داره؟🥲

2790
2778
2791
2779
2792