2777
2789
عنوان

دختره و مامانش جن ده نیستن

1661 بازدید | 89 پست

من با کسی تو رابطه بودم تموم شد رابطمون خیلییییی جدی بود خیلی

الان وارد رابطه شده پسره

دوماه نیس رلن

همو گذاشتن بیو همدیگه پروف هم کاری ندارم حالا

پسره با دختره و مامانش میره کافه بیرون دور دور

دوماه نیسسسس

چطور یه مادر همچین کاری میکنه؟

چطور سوار ماشین اون پسره میشه

من حق نداشتم موهام بیرون بمونه الان دختره شال نداره کلا کلاه میزاره

من نباید پروف میذاشتم که کسی منو نبینه فوقش با شال

دختره تا چاک سینه ش کرده تو چشممون گذاشته پروف

بنظرتون پسره واقعا عاشقشه؟

من میگم عاشقشه واقعا نمیخواد تغییرش بده

همه میگن نه رابطشون اداس

میشه شمام نظرتونو بگین:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که بی هیچ شرمی الفاظ رکیک جنسی رو تو یک محیط عمومی بیان می کنه؛ حتما دارای ضعف تربیتی است و والد ...

کامل جریانو نمیدونی:)

دختره زنگ زده بود میگفت تو ج.نده ای مادرت از زیر بابام....

برا همین این اصطلاحو گفتم...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

!!! ینی هرکسی ک مادرش در جریان رابطشه خرابه هم خودش هم مادرش؟😐

چ ربطی داره خیلیا دوس دارن خودشون با پارتنر دخترشون اشنا بشن ...

😂 ببخشید ولی انقد راحت ب کسی نگو خراب،،اصلا کار قشنگی نیست

..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اونو واس چیز دیگه میخاد نترس

دختره بهش میگه خونمون خالیه بیا🥲💔حقم این نبود

خب وقتی مامانش باهاشون میره یعنی رابطشون جدیه دیگه چون مطلعه و دارن باهم آشنا میشن ومامانه دلش نمیخواد دخترش تنهایی با پسر بره بیرون خودشم باهاشون میره

بعدم پسره شاید نظرش راجع به پوشش عوض شده

وکسی هم که پوشش آزادی داره صرفا خراب نیس

چه طرز فکریه؟ یعنی هرکس هر پوششی داره یا حالا تا حدی با خونوادش دوسته خرابه؟ طرز فکرت صدازصد غلطه، نمیدونم اون دختر خوبه یا نه، اما میدونم پسره همین که دیگه با تو نیست یعنی نجات پیدا کرده، طرز فکرت سم خالصه..

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

فک نکنم رابطه جدی ای باشه..

همه میگن اینا کات میکنن چندماه بعد

ولی حس میکنم چون پسره میدونه. من فهمیدم تو رابطن هرطور باشه دختره رو راضی نگه میداره