2777
2789
عنوان

دختره و مامانش جن ده نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 89 پست
اکثر پسرا فقط دنبال عشق و حالن کاش از اول جدیش نمیگرفتی

خریت کردم:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ ماهه جدا شدیمبرا من جشن میگرفتن خواهرش پسرداییاش پسرخاله هاش...بقدری جدی بود همه میدونستنمن هی گفت ...

میدونم حالت خیلی بده و بهت حق میدم

اصلا همون عنوان و متن تاپیک که خوندم فهمیدم چقدر ذهن و فکر و روحت آسیب دیده در حقت ظلم شده بازیچه شدی .

ولی واقعیت همینه که میبینی. حالام یه راه داری گذشته رو بذاری کنار و بچسبی به آینده. ارزش تو خیلی بیشتر از اینه که بخوای درگیر رابطه های اون باشی . اول باید سرخودت رو گرم کنی . اگه شاغل یا محصلی که درگیر درس و کار شو. برو باشگاه خیلی کمک کننده هست. فیلم ببین با دوستات وقت بگذرون به هر حال باید خودتم بخوای و تلاش کنی تا از این وضعیت بیای بیرون

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

میدونم حالت خیلی بده و بهت حق میدم اصلا همون عنوان و متن تاپیک که خوندم فهمیدم چقدر ذهن و فکر و روحت ...

اره دانشجوام

واقعا خیلی اذیت شدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من فهمیدم عزیزم شمام مودبانه تر حرف بزن در شخصیت یک دختر خوشگل نیست اینجوری حرف زدن

چشم🥲💔

اسی چرا دختره ب تو زنگ زده؟دوست بودین باهم؟

نه زنگ زد خبر بده رلن💔

حتی با شماره خودش نزد با شماره پسره حرف زد باهام

نه بخدا هزار برابر بدترشو اونا گفتن دختره نسبت داده به منو مادرم من نمیگم که نباید مادرش بدونه مامان ...

گلم بزار هرکاری میخوان بکنن و پسره هر حسی داره داشته باشه, رابطه ایکه تمو شده تموم شده باید فقط بیخیالش بشی

مطمئن باش دوسشنداره و پسره از تو حرف زده ک اینجوری حرف زده باهات

اره نمیدونم دلیل کارش چی بود

وایییییی دقیقا کارتش بالا ۵۰۰ هزار تومن ندیده بودشارژ میزدم گفتم بیا درس یادت بدم بیای دانشگاه پیش ه ...

خلایق هرچه لایق.🙂

اون لیاقت تورو نداشت.

تو لایق بهترین هایی.توکلت همیشه به خدا باشه.☺️🌹

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

مگه چیکار کردی میخواستی نکنیاین جمله رو منم شنیدم و چقدر دردناکه🙂

اره متاسفانه.

وقتی آدم گیر یه آدم بی لیاقت میوفته نتیجه اش میشه این.💔

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂