2777
2789
عنوان

خانوم با توجه به تاپیکام🤍🎀😎

389 بازدید | 55 پست

چه وایبی میدم

و اسممو حدس بزنید

حوصلم سر رفته شدید🐣😁😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

حس مارشمالو و تمام😎

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

حس مارشمالو و تمام😎

اون که اسم کاربریمه

😎😏

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم مهربون صافت عاشق ارامش و کمالگرا منم بگو🤭

صافت چیه؟

مرسی عزیزم

اتفاقا ظهر به این فکر میکردم که خیلی با ادبی😍

ناز گوگولی مهربون

نه به اندازه خودت😍🤍

اون که اسم کاربریمه 😎😏

مارشمالو وایب خوشگلی و مهربونی میده خو🥲😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

اولین باره میبینمت چطوری خوبی 🤭

کاربری قبلیم jnjnjnjnبود بازم نمیشناسی؟😂

چطور گلم ؟صافت یعنی پاکی و ظرافت من این وایبو گرفتم

دقیقا درسته

😍

خیلی مهربونی

نمیذاری هیچکس ناراحت بشه

کسیو ناراحت نمیکنی