2777
2789
عنوان

خانوم با توجه به تاپیکام🤍🎀😎

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست
مارشمالو وایب خوشگلی و مهربونی میده خو🥲😂

قربونت حنا جون😂😍

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بنظرم مغروری اسمت سحر ؟ یا نازنین؟

همه میگن

ولی برای نرها به شدت مغرورم

برای خانوما خاکی

نه گلم 😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تووای تو نامزد داری؟ به بههههه مبارکااااااااا😍فک میکردم کوچولو موچولوییتازه کاربریت و دیدم

نه بابا بزرگم

۲۰ سالمه خواهر 😂🤍

آره گلم درسته مرسی 🌹نظر لطفتته😍

😍😘

اسمت آیلین ؟😂🙌🏻

آخه از نظر شخصیتی من دو شخصیت ازت دیدم ..

جوری که با من رفتار کردی خیلی گوگولی و مهربون و دوست داشتنی

ولی خب دخترخالمم تو همین سایته ، برخوردت با اون خودشیفته به شدت و خودبین 🤧

ولی در کل دوست داشتنی هستی

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

اسمت آیلین ؟😂🙌🏻 آخه از نظر شخصیتی من دو شخصیت ازت دیدم ..جوری که با من رفتار کردی خیلی گوگولی و م ...

اسممو خودم گفتم از اون گفتی ها کلک😍

من رفتارم با همه مثل رفتاریه که به شما نشون دادم

حتما سوتفاهم شده

کاربری دختر خالت کدومه؟😂🤫

اتقد گوگولی حرف میزنی فک کردم ۱۴ تا ۱۵ سالته دختر😁

جدی

حالا این خوبه یا بده😂

حستو رو کن خواهر😎

امممم نمیدونم خدایش ولی کاربریت خوشمزه هس الان هوس مارشمالو کردمممم برام بخر ک بگم بینظیری😂🤭

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

امممم نمیدونم خدایش ولی کاربریت خوشمزه هس الان هوس مارشمالو کردمممم برام بخر ک بگم بینظیری😂🤭

🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡

اینو از من قبول کن

😌

اسممو خودم گفتم از اون گفتی ها کلک😍من رفتارم با همه مثل رفتاریه که به شما نشون دادم حتما سوتفاهم شد ...

آره قبلا دیده بودم داخل یه تاپیک 😂😂

نه آخه هم با خودش هم با رفیقش .. چندین بار بحثتون هم شده باهم دیگه ؛ ولی خب قطعا ایراد فقط از شما نبوده و طرفتون هم یجاهایی مقصر بوده دیگه 🤧

الان دیلیت اکانت زده ..😂🙌🏻

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

آره قبلا دیده بودم داخل یه تاپیک 😂😂نه آخه هم با خودش هم با رفیقش .. چندین بار بحثتون هم شده باهم د ...

اسمشو میتونی بگی ؟

یادم بیفته 😁