2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 154 پست
حق داره از خونه ای که مادرش مادربزرگته و سن بالا احتمالا محبت خاصی ندیده و همسر رو به دید خوشبختی می ...

ااونقدری که به این محبت کردن به هیچکس نکردن

مثلا سر سفره داریم غذا میخوریم یهو از رو سفره میپره گاز شوهرش میگیره😐

یا اون روز داداشم رو از رو تخت مامانبزرگم پرت کرده که شوهرم میخواد بخوابه

مادربزرگمم بهش برخورد چون شوهرش خیلی بو نیده

کاربر قدیمی هستم💕
خخیلییی ساعت ۸ شب برقارو از همه خاموش میکنه که شوهرم میخواد بخوابه خب بره خونه باباش بخوابه تازه شوه ...

پس از کجا میخورن

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره امثال خالت فکر میکنن همه باید مطابق میل اونا پیش برن یعنی چی ماساژ تو جمع؟!!!متاسفانه خیلیا فرق بین حریم خصوصی و جای عمومی نمیدونن منم ازین رفتارا دیدم واقعا بدم میاد

منم نامزدم تقریبا اینطوری هستیم ولی جلو بقیه همو بوس نمیکنیم

منم نانزد دارم خجالت میکشم جلو بقیه فقط باهاش حرف میزنم تو خلوت فرق داره

یا این یهو شوهرش داره راه میره آویزونش میشه اینقدر بوسش میکنه صدای بوسش تا سرکوچه میره همه سرا پایینه

یا فقط بازو هاش میگیره فشار نیده و میپره بغلش ولش نمیکنه طوری که مرده میکه ولم کن

کاربر قدیمی هستم💕

من رفتارهای خاله رانمیپسندم ولی اینجاهم یه دخترخواهرمیبینم که ازاینکه خاله ی سن بالاش همزمان باخودش نامزده وکارهایی میکنه که خودش شایددلش میخوادانجام بده ولی نمیتونه یه کم حسودیش شده

از عزیزانی مثل شما دلخورم. چرا عادت به دیدن محبت ندارید؟! همین امثال شما ببینید توی جمع خاله و شوهرش ...

کی گفته ما از دعوای بقیه لذت نیبریم

چرا قضاوت میکنی

من خوشحالم میشم کسی خوشبخت باشه

ولی نباید جلو بچه کوچیک همو ببوسن یا دراز بکشن وسط هال همدیگه رو ماساژ بدن

منم خودم بیشتر نباشم کمتر از خالم خوشبخت نیستم و حسودم نیستم و عقده ندارم ولی بعضی کارا تهوع اوره

کاربر قدیمی هستم💕
خالت طبیعی نیست رفتارش😐🗿

ااینجا همه میگن طبیعیه

مثلا نشستیم یهو جیغ میزنه میپره میره دست شوهرش زو گاز میگیره یا میگه دردت رو سر همه عزیزانم جلو همه اینو میگه مادربزرگم بدش میاد یهو درازش میکنه ماساژ میده هرچقدر اون میکه بسه نکن این گوش نمیده منو نانزدم تو جمع کنار همدیگه هم نمیشینیم این وسط هال کنارش دراز میکشه موهای ناز میگنه

کاربر قدیمی هستم💕
خودش و شوهرش ۳۶ یه شب بعد خواستگاری اومدن خونمون خالم جلو چشم همه دامادها چسبید بهش دستشو کشید ماساژ ...

خوب منم بعد. هزار سال شوهر. کنم. میچسپم بهش😂😂😂 منم مجردم. البته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خونه ی مادرخودشه،شمااگه اذیتیدنریداونجاعجبا

ما همه همیشه اونجاییم چشم ۲۰ نفر برن تو اتاق تا اینا راحت باشن

بعدشم مادربزرگم به زور میکه بیاین گریه میکنه زنگ میزنه شاپ درست کردن نمیشه که بخاطر حرف شما نریم

کاربر قدیمی هستم💕
به من و شما چه با نامزدش چیکار میکنه اگه از اینکارا خوشت میاد توام انجام بده خوشت نمیاد انجام نده

محیط خانواده مناسب نامزدبازی نیست

بچه هست آدم مجرد هست

همه جا باید بیای یه ساز مخالف بزنی آخه