2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

6071 بازدید | 154 پست

من و خالم توی فاصله یه ماه نامزد کردیم ماه دیکه عروسی اوناس دوماه بعدش عروسی ما

جدا از اینا همیشه بدون هماهنگی خونه هرکی باشه زنگ میزنه نانزدش بیاد اونجا مثلا مامانبزرگم هیچی درست نکره شام این دعوتش میکنه اونم سریع میاد جلو شوهرش سر مادربزرگم غر میزنه و غذا درست میکنه شوعرشم فقط با دیس گنده غذا میخوره بعد تا ۱۲ بیرون هستن ۱۲ شوهرش نیاد برسونه اونو نیاره داخل تا ساعت ۲ شب میشینن جلو بچه کوچیکه همو بغل میکنن لپ همدیگه رو میبوسن دست داخل موهای همدیگه میبرن و خیلی کارتی دیگه که واقعا آدم چندشش میشه هر کی بهش هرچی بگه میگه میتونی چشمات رو ببندی!!

من هفته ایی یه بار نامزدم میبینیم این هر ثانیه باید کنارش باشه

توی یه کوچه هستیم همگی خونه مادربزرگم میریم

کاربر قدیمی هستم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من و شما چه با نامزدش چیکار میکنه

اگه از اینکارا خوشت میاد توام انجام بده

خوشت نمیاد انجام نده

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

خب خوش باشن

جلو خواهر ۷ سالم همو میبوسن خوش باشن!!!

خواهرم میاد میپرسه راجبشون دو دقیقه تحمل نمیکنن بچه بره بیرون یا هرچقدر هم میگیم برین خونه مادرشوهر نمیره میگه اونجا نمیتونم با شوهرم راحت باشم

کاربر قدیمی هستم💕
خالت چند سالشه 😂شاید تشنه شوهره

خودش و شوهرش ۳۶

یه شب بعد خواستگاری اومدن خونمون خالم جلو چشم همه دامادها چسبید بهش دستشو کشید ماساژش داد!!

همه فقط زیر لب غر میزن

کاربر قدیمی هستم💕

از عزیزانی مثل شما دلخورم.

چرا عادت به دیدن محبت ندارید؟!

همین امثال شما ببینید توی جمع خاله و شوهرش باهم دعوا می کنند یا حتی همدیگرو کتک می زنند لذت میبرید اما دیدن محبت بینشون اتیش میندازه به جونتون.

خوشتون نمیاد نگاه نکنید، قراز نیست زن و شوهر بحاطر شما بهم عشق نورزند که کم کم سردی بیاد بینشون