2777
2789
عنوان

من تازه ازدواج کردم ولی

631 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان

میشه برام دعا کنید من زندگیم رو تازه شروع کردم فقط دو هفته اول خوب بود بعدش سرد شد

دعوامون درگیر شد بین خانواده شوهرم

واقعا دیگ همش دارم حرص می خورم. شوهرم رفتارش با من خوب نیست انگار هردومون بی اعتمادیم هییچ بهم نمیگیم

من کسی رو ندارم. خانوادم حمایتم نمیکنن. بقیه هم خوشحال میشن زندگیم خوب نباشه

توروخدا برام دعا کنید. وقتی که ازدواح کردم خیلیا حسرت زندگیمو میخوردن . ولی الان برام شده دلهره خیلی حالم بده. چی فکر میکردم چی شد. روز به روز دارم لاعر میشم از بس حرص میخورم هیچی نمی تونم بخورم

خیلی دلم میخواست با خانواده شوهرم خوب باشم

ولی از وقتی که شوهرم دعواهامون رو میگه اونا هم ی جوری شدن. بهم گفتن جلوی ما فقط خوبتو نشون نده. اینکارارو کنی یهو میگه من این زندگی رو نمی خوام. حتی دیشبم باشوهرم بحث کردم میگ خواهرم اینا پاپیچم میشن مجبور میشم میگم. قطعا اینم که پرسیدم حس میکنم گفته.

من دلم آرامش میخواد دلم عشق و محبت میخواد

وقتی اوایل زندگی اینطوری باشه دیگ وای به حال یعدش

مبارک خوشبخت بشی ان شاالله درست میشه. آرامش ارامش

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم حتما باید با یک مشاور خانواده صحبت کنید

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

ایشالا خوشبخت بشی ولی اول زندگی بیشتریا همینجوریه شوهره میره همه حرفارو ب خواهرمادرش میگچون فکر میکنن اونا دلسوزتر از همسرشن

فقط باید با محبت خودتو جا کنی تو دلت همسرت تا بهت اعتماد کنه وعادت کنه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

دو هفته ؟؟؟؟کم اوردی؟

ادامشو ندیدی🤣شوخی میکنم عزیزم طبیعیه چون دوتا ادم متفاوت هستید تا قلق هم دستتون بیاد طول میکشه ولی شما سعی کن ارامش بیاری تو خونت شوهرتم کم کم درست میشه

اوله زندگیته نترس سعی کن اخلاقه خوب و بدشو بسنجی باهم کنار بیایین درست میشه اوایله زندگی یکم سخته ادم زود وا میده ولی کم کم درست میشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

سعی کن از همین الان با سیاست رفتار کنی

اصلا بحث نکن ک بخاد بگه و کم کمبهش بگو دوست ندارم کسی از دعواهامون خبر داشته باشه ک من در نظر خانواده ات بد بشم

بگو خانواده ات رو انداره ی خانواده ی خودم دوست دارم چون تو رو دوست دارم و دلم نمیخاد از من حس بدی بگیرن