2777
2789
داروسازی حس میکنم

عزیزم من یه چندباری پرسیدم ازتون ببخشید 😂🫂🫂🫂🩷

دوستم داره ؟ کی پیام میده؟

ممنونم 💚🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمممم هیچی ازش حس نمیکنی ؟این اعتماد بنفسی که شما بهم دادی 🫡💙من امروزامتحان داشتم ۲۰ میشم ...

اعتماد بنفس برای کسی هست که خودش رو ضعیف میدونه، نه برای تو که یه گلوله شیطون و زیبایی.

یه چیزی ترکیب این هستی : icon icon

عزیزم من یه چندباری پرسیدم ازتون ببخشید 😂🫂🫂🫂🩷 دوستم داره ؟ کی پیام میده؟ ممنونم 💚🫂

ببین دوستت که داره خب (از خداش باشه) ولی توی پیام دادن مردد هست چون کمی خودت رو دختری نشون دادی که بیایی طرفم جر ات میدم ولی تو بیا icon

ازدواج ات رو نمیتونم بگم چون سرنوشت دست خودت هستدانشگاه هم دولتی قبول میشی نگران نباش

مرسی که وقت گذاشتید🌹🌺

من ن رو دست دارم ممکنه که بشه و باهاش ازدواج کنم؟

دگر خواستید میتونید اینو جواب ندید

ببین دوستت که داره خب (از خداش باشه) ولی توی پیام دادن مردد هست چون کمی خودت رو دختری نشون دادی که ب ...

🤦♀️😂😂 ممنونمم مهربان

قصدش جدی میشه ؟

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خدانکنه عزیزم دست خودم نیس من میخوام برگردمم

همون اول گفتم که جوابت رو خودت دادی و خودت میدونی جواب چیه

دوسش داری کاملا معلومه

یادت باشه نزاری قلبت به عقلت یا برعکس عقلت به قلبت زور بگه

میدونم سخته ولی توازن داشته باشی موفق تر میشی