n_ah مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6531 عنوان یعنی یه حس ششم نیست الان | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 118 پست واقعا کسی نیست میشه بیای لطفا....... 1404/10/09 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 826 واقعا یعنی همه چی وفق مرادم هست که حداقل یکم خانوادم خوشحال کنم معدلم ترازم کنکورم مصاحبه همه عالی ... بله دقیقا رل منظورمهتو باعث افتخار خانواده ات میشی باور کن
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2157 میدونم نرفتهمیگم بیاد دوباره برمیگردهقرار نیست همه اومدن یا رفتن ها برای عشق وعاشقی باشهمیتونه کار ... فقط میخام بدونم علاقه ای میون ما بوده یا هست؟بهم فکر میکرده یا میکنه؟ابرازش میکنه و میرع یا کلا بروز نمیدهمن چشاش باهام حرف میزد،هنوز عجیب یه باری یه حضوری ازش حس میکنم،حال عجیبیه من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7741 بله دقیقا رل منظورمهتو باعث افتخار خانواده ات میشی باور کن میشه بگی ش چجور ادمیه حست بهش چیه گلم
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8033 بله دقیقا رل منظورمهتو باعث افتخار خانواده ات میشی باور کن عزیزم از منم میگین دوستم داره ؟ کی پیام میده ؟ ممنونم ازتون 🩷💐🌱 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4116 بله دقیقا رل منظورمهتو باعث افتخار خانواده ات میشی باور کن به این همه سال باکسی نرفتم که سال سرنوشت سازم برم مرسیی خیلی بهم روحیه دادی شنبه یک امتحان داشتم معلم بهم نمره میده ؟
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4116 بله دقیقا رل منظورمهتو باعث افتخار خانواده ات میشی باور کن درمورد ازدواجم میگی چند سال بعده کجا آشنا میشیم خصوصیاتش اینا مرسی 🦋❤️
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 826 فقط میخام بدونم علاقه ای میون ما بوده یا هست؟بهم فکر میکرده یا میکنه؟ابرازش میکنه و میرع یا کلا بروز ... راستش نمیخوام دیگه بهت چیزی بگمچون خودت دلت رو بهش باختی معلومههرچی بگم باز یه راه حل برای توجیه من میاری
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 826 به این همه سال باکسی نرفتم که سال سرنوشت سازم برم مرسیی خیلی بهم روحیه دادی شنبه یک امتحان داشتم معل ... عزیز جان میدونم نرفتیگفتم در پیش رو یعنی در آینده خواهد بود که الان گوشزد کردم دقت کنی تمرکزت روی هدفت باشه
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2157 راستش نمیخوام دیگه بهت چیزی بگمچون خودت دلت رو بهش باختی معلومههرچی بگم باز یه راه حل برای توجیه من ... باشه ممنونم من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8033 عزیز جان میدونم نرفتیگفتم در پیش رو یعنی در آینده خواهد بود که الان گوشزد کردم دقت کنی تمرکزت روی هد ... عزیزم به منم میگین 🥲🥹🩷 دوستم داره ؟ کی پیام میده ؟ ممنونممم ازتون مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 826 درمورد ازدواجم میگی چند سال بعده کجا آشنا میشیم خصوصیاتش اینا مرسی 🦋❤️ خانومی من که رمال نیستمبعدشم طالع بینی با چند کلمه حرف ک مشخص نمیشه ولی شک ندارم بدلیل زیبایی ظاهری بالایی که داری ، خیلی ها خواهانت میشن (حتی الان هم هستن)
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6531 ببین عزیزم اینکه میگی دانشگاه فلان رشته قبول میشم یا نه، بنظرم منطقی نیستچرا؟ چون بشینی یه گوشه به ه ... مرسیبا ن ازدواج میکنم یا با a.؟سال ۴۰۶ قبول میشم؟ کدومشون پزشکی دندون یا دارو؟هرچی به ذهنتون اومد و بگید
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4116 خانومی من که رمال نیستمبعدشم طالع بینی با چند کلمه حرف ک مشخص نمیشه ولی شک ندارم بدلیل زیبایی ظاهری ... مرسی عزیزمممم هیچی ازش حس نمیکنی ؟این اعتماد بنفسی که شما بهم دادی 🫡💙من امروزامتحان داشتم ۲۰ میشم ؟اون امتحان قبلی معلم نمره میده بهم ؟
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 826 مرسیبا ن ازدواج میکنم یا با a.؟سال ۴۰۶ قبول میشم؟ کدومشون پزشکی دندون یا دارو؟هرچی به ذهنتون اومد و ... داروسازی حس میکنم
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4116 عزیز جان میدونم نرفتیگفتم در پیش رو یعنی در آینده خواهد بود که الان گوشزد کردم دقت کنی تمرکزت روی هد ... حتما مرسی ازت 💙💙🥹