2777
2789
عنوان

طلا اومد پایین کاش تا ده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 91 پست
خونه ولی ثابته

من احمق رفتم اول خونه رو درست کنم پولم تموم شد خونه درست نشد کامل پروتز دندونم مونده از ۷۰ تومن شده ۱۱۰ منم فقط ۲۰تومن دارم😑

دوددست باید بزنم تو سرم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب همتی رو گذاشتن دیگه همون همتی رو قبلا به هاطر بالا رفتن دلار برکنار کرده بودن دهنمون باز نشه بهت ...

یاخدااااااا

اونکه بدتره🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خونه ولی ثابته

زمین و ملک بعلت سنگین وزن بودن همیشه حلقه آخر تورم هستند.

امان از اردیبهشت 1405 و قیمت ملک...

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
باور میکنی من طلا خریدم گرمی یازده هزار تومن خودم هم خریدم منظورم اینکه مامانم نخریده بود برام اولین ...

من یادم برای خرید عروسیمون ۶ تا النگو دوتا انگشتر یه گوشواره و گردنبند شد ۱۱ ملیون.

خیلی وقتم نیستا همین ۸ سال پیش

الان همه اینا با هم راحت ۶۰۰ ۷۰۰ میلیون پولشه بلکه بیشتر.....

لعنت بهشون نذاشتن که عین ادم زندگی کنیم

مردم از ترسشون نه زن میگیرن نه بچه دار میشن

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

همیشه همینجوریهوقتی دلار انفجاری میشه رئیس بانک مرکزی عوض میشه، دلار میریزه و از فرداش دوباره روز از ...

ای داد

مال دوره اون یکی رئیس جمهور رو گذاشتن😭😭😭😭😭😭😭😭

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ی عده میگن خزانه دولت خالی شده ..مردم هم ک هجوم بردن واسه خرید... بعد ی مدت ک همه سرمایه شون رو دادن طلا.... بعدش دولت قیمت رو میاره پایین... باز مردمهجوم میبرن واسه فروش و ضرر میکنن .. و ب همین ترتیب خزانه بازپر میشه

داستان بورس

نمیاد تا فردا میره رو ۱۴.۹۰۰

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من یادم برای خرید عروسیمون ۶ تا النگو دوتا انگشتر یه گوشواره و گردنبند شد ۱۱ ملیون.خیلی وقتم نیستا ه ...

مرغ کیلویی چند بود الان چنده؟

برنج چی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ی عده میگن خزانه دولت خالی شده ..مردم هم ک هجوم بردن واسه خرید... بعد ی مدت ک همه سرمایه شون رو دادن ...

با بورس چن ساله پیش همین کار رو کردن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اون ایموجی خنده رو نمیبینی؟ و سن بچه منو؟

جوابم کلی بود قصد بدی نداشتم عزیزر حرف شما فقط ریپلی کردم

عذز میخوام