2777
2789
عنوان

طلا اومد پایین کاش تا ده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 91 پست

اول اینکه قیمت فقط رو تابلو هست فکر نکنم طلافروشی ها بفروشن اصلا طلافروشی ها امروز تعطیل کردن

بعد هم به خاطر این جوی هست که راه افتاده اوضاع آروم بشه قیمت طلا برمیگرده سرجاش حتی بالاتر میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه قیمت فقط رو تابلو هست فکر نکنم طلافروشی ها بفروشن اصلا طلافروشی ها امروز تعطیل کردن بعد هم ...

دقیقا

رئیس بانک مرکزی هم دارن عوض میکنن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه قیمت غذا و لباس و ماشین نیاد پایین طلا ب چ درد میخوره

قدیمیها میگن کاچی بعض هیچی. لااقل جوون بتونه یه تیکه طلا بخره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه من یه سکه صد سوتی خریده چند ماه قبل میگه وای من ضرر میکنم کاشکی نیاد پایین ده سالشه

الهی الهی خدا حفظشون کنه

از الان باهشون کار کنید تا متوجه باشن طلا یعنی صبر، صبر و بازهم صبر

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
وقتی من طلا خریدمطلا گرمی ۱۲۰ هزار تومان بودای کاش بیاد برسه به ۱۰۰ هزار تومن من ضرر کنم.

باور میکنی من طلا خریدم گرمی یازده هزار تومن

خودم هم خریدم منظورم اینکه مامانم نخریده بود برام

اولین دستمزدم ربع سکه خریدم ۳۶ هزار تومن

سلامپس از اصلاح انس جهانی و دلار که دیروز اتفاق افتاد طلا مجددا و با اصلاح های کوچک مجددا به گرم 16 ...

خونه ولی ثابته

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
خونه ولی ثابته

بعد از عید سر به فلک میکشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه من یه سکه صد سوتی خریده چند ماه قبل میگه وای من ضرر میکنم کاشکی نیاد پایین ده سالشه

بابا چرا فقط طلا رو میبینید بخدا همه چی رفته بالا از این طلا دست بردارید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اول اینکه قیمت فقط رو تابلو هست فکر نکنم طلافروشی ها بفروشن اصلا طلافروشی ها امروز تعطیل کردن بعد هم ...

امروز باز بودن من رفتم

میفروختن هم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
قدیمیها میگن کاچی بعض هیچی. لااقل جوون بتونه یه تیکه طلا بخره

به از هیچی

دقیقارئیس بانک مرکزی هم دارن عوض میکنن

همیشه همینجوریه

وقتی دلار انفجاری میشه رئیس بانک مرکزی عوض میشه، دلار میریزه و از فرداش دوباره روز از نو روزی از نو صعود صعود و صعوووووود

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون