2777
2789
عنوان

طلا اومد پایین کاش تا ده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 91 پست
همین الان یسری کص_خل تاپیک زدن ناراحت بودن چس مثغال طلاشون کم شده خدا همرو شفا بدا

رکب بانک مرکزیه که پول نقد رو از دست مردم خارج کنه

شبیه بورس

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میره بالا

رفت بالا

۱۳ و ۶۰۰ بود

شده ۱۴ و خورده ای😲😲😲

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همین الان یسری کص_خل تاپیک زدن ناراحت بودن چس مثغال طلاشون کم شده خدا همرو شفا بدا

والله هدف منم پس انداز طلاس

هی بره بالا که نمیتونیم بخریم بدتره که

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
یه کانال بود امروز میگفت تا 13500 میاد پایین بعد مجدد میره بالا . نمیدونم چند درصد درست باشه

قطعا بالا میره دوباره

چیزی آخه تو مملکت درست نشده که توقع داشته باشیم بیاد پایین

قطعا بالا میره دوبارهچیزی آخه تو مملکت درست نشده که توقع داشته باشیم بیاد پایین

الان همه میرن میخرن

و دوباره میره بالا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وقتی من طلا خریدمطلا گرمی ۱۲۰ هزار تومان بودای کاش بیاد برسه به ۱۰۰ هزار تومن من ضرر کنم.

منم واقعا

رفت بالا۱۳ و ۶۰۰ بودشده ۱۴ و خورده ای😲😲😲

میره بالا

این موقتیه

اگه میخوای پس انداز کنی که بخر خواهر

چون تا سی چهل تومن هم میره

تلخه ها ولی واقعیته

ما دونفریم بخاطر این تاپیک ها دچار اختلافه🌝

همین الان یسری کص_خل تاپیک زدن ناراحت بودن چس مثغال طلاشون کم شدهخدا همرو شفا بده

ک..خل نیستن پولشون و سرمایهشون رو گذاشتن طلا خب بیاد پایین ظلمه براشون

عیب اینجاست ثبات نداریم ما

کسی گرمی ۱۶ خرید خب اجرت داده مالیات داده حق داره ناراحت شه ک شده ۱۴ ولی خب طلا پایین نمیاد میره بالا اینم یه اصلاح هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

سلام

پس از اصلاح انس جهانی و دلار که دیروز اتفاق افتاد طلا مجددا و با اصلاح های کوچک مجددا به گرم 16 تومن و سپس بالاتر خواهد رسید.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
ک..خل نیستن پولشون و سرمایهشون رو گذاشتن طلا خب بیاد پایین ظلمه براشونعیب اینجاست ثبات نداریم ماکسی ...

فرصت خریده اوناییکه میخوان بخرن