2777
2789

یه پولی برا خودم جمع کردم (خرجم با خانواده اس)میخواستم برم روتین پوستی بخرم برا خودم حالا اون ازم سه تومن میخاددکلا پنج تومن دارم اه اعصابم خورده مردم چقد پرروان 🫤🫤مطمئنم دیگه پولمم پس نمیده

کاربری دست دونفره😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نده بگو لازمش دارم ،سعی کن هیشکی نفهمه چقدر پس انداز داری که توقعی نداشته باشن گلم

حالایبار از دهنم درد رفت خیلی ناراحتم بعد کلی وقت جمع کردم 🥲🥲🥲

کاربری دست دونفره😃

بگو دادم یه ذره کوچوووولو طلا خریدم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
حالایبار از دهنم درد رفت خیلی ناراحتم بعد کلی وقت جمع کردم 🥲🥲🥲

تعارف رو کنار بذار یا بگو دادم به کسی مثلا مادری خواهری ،یا بگو خرجش کردم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....