2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7057 بازدید | 214 پست
عزیزم اگر زنگ زدی بیا اینجا و بگو که چی شد . هرزه رو حسابی بترسون

چشم...نمیدونم چرا هی دارم سردتر میشم نسبت ب زنگ زدن ..میگم اگه بعدش باز ادامه بدن چی..اونوقت انجار هارت و پورت بیخود کردم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

خوب اینجوری فقط یادشون میدی محتاطانه تر پیش برن جوری که شما متوجه نشی!!!شما نباید فعلا نشون بدی که خ ...

عزیزم من داداشم اگه بفهمه ک همه چی تمومه دیگه.بگم بیا ب زنه زنگ بزن..خودمم دارم ب همین فک میکنم ک شاید زنگ زدنم اشتباهه.شاید با همسرم حرف بزنم شایدم چون عصبیه نمیشه باهاش حرف زد بذاش بنویسم و بگم حالا ک همچین کاری کردی یعنی دیگه از طرف تو تمومه حس و علاقه .میخوام بدونی از منم دیگه تموم شد فقط بخاط بچه ها ب رو نمیارم توام جلوشون صحبت نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا به صورت ناشناس تماس نمیگیری زنگ بزن به خانمه اسمشو اول پیدا کن آدرسشو پیدا کن بگو دیدمت ت ...

اره اینم فکر خوبیه...ولی شماره ناشناس از کجا گیر بیارم..

میتونی شماره ی خانمه رو بدی به یکی از همین کاربرا که زنگ زنه بزنن.اینجور زنه خودش پاشو از زندگیت میک ...

کی پیدا میشه اخه همچین کاری بکنه

یعنی الان اصلا به روی خودت نیاوردی؟ من فقط کمترین ناراحتی از کسی داشته باشم سریع خودم رو لو میدم ... از وقتی چت ها رو فهمیدی هم با هم رابطه داشتید؟ میدونی که در این موارد مردها معمولا با یکی دیگه تحریک میشن و تو رو جای اونیکی می بینن و لذت رابطه حتی با تو براش مزه دیگه داره

کی پیدا میشه اخه همچین کاری بکنه

اگه بخوای من با یه سیمکارت بلا استفاده زنگ میزنم میشورمش

فقط باید هماهنگ کنی که چی گفتیم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یعنی الان اصلا به روی خودت نیاوردی؟ من فقط کمترین ناراحتی از کسی داشته باشم سریع خودم رو لو میدم ... ...

چرا با همسرم صحبت کردم

اگه بخوای من با یه سیمکارت بلا استفاده زنگ میزنم میشورمشفقط باید هماهنگ کنی که چی گفتیم

لطف میکنی.فعلا ب همسرم گفتم فردا میگم

ععزیزم من ۱۰ سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم بعد شما میگی یه کاری نکن رابطهتون عمیقتر بشه

نه عزیزم میگم مراقب باش رابطه شون عمیق تر نشه چون گفتم همسرت رو بیشتر جذب کن یه موقع زیاد وقتت رو برای این نزاری خدایی نکرده اون ها پیشروی کنن چون گفتی اول راه هستن وبیشتر حالت سرگرمی داره برای همسرتون

لطف میکنی.فعلا ب همسرم گفتم فردا میگم

چی گفت شوهرت؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

به نظر شما چیکار کنم

هر جوری شده شوهر خانوم پیدا کن، ناشناس بهش زنگ بزن و ماجرای خیانت زنشو بگو، فقط کسی نفهمه کار تو بوده یا اصلا تو خبری داری، خود شوهره ماجرا رو جمع میکنه

نه عزیزم میگم مراقب باش رابطه شون عمیق تر نشه چون گفتم همسرت رو بیشتر جذب کن یه موقع زیاد وقتت رو بر ...

نمیدونم دیشب ک باهاش حرف زدم کلا منکر شد البته منم نگفتم میدونم گفتم ی چیزایی حس کردم اگه باشه چشم میبندم رو ده سال زندگی از زندگیم پرتت میکنم بیرون گفت چیزی نیس من عاشقتم و...میدونم بعد این محتاط تر عمل میکنه ولی باشه همبن ک دخترم نفهمه فعلا اکیه