سلام نمیدونم اومدم درد و دل کنم یا ازتون راهکار بگیرم. هرچی که هست دارم میترکم فقط میخوام با یکی حرف بزنم. ۱۰ ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریم ن توی شهر دیگه زندگی میکنم دور از خانوادم هم خودم هم همسرم ازدواج دوممون بود. همسرم عصبی طوره ا هیچکس نمیتونه ۱۰ کلمه بیشتر صحبت کنه حتماً دعواشون میشه تو همه بحثها حتماً صداش بالا میره و طرف مقابل ساکت میشه. چند روز پیش دختر بزرگم از سر کار که اومدم بهم گفت مامان یه اتفاق بدی افتاده ابا داشت با یه خانمی تلفنی حرف میزد هی به اون خانم میگفت عزیزم ی اون خانم بهش میگفت عشقم دخترم گریه میکرد و میگفت مامان بابا میخواد تو رو طلاق بده؟نمیدونستم چیکار کنم سعی کردم آرومش کنم و بگم اشتباه متوجه شدی. بعد گفت نه مامان با هم قرار گذاشتن بابا به خانمه گفت که بگو کی میای بیام ببینمت. بعد رفت بیرون ن شنیدم که داشتن پشت پنجره با هم صحبت میکردند. بهش گفتم شاید داری اشتباه میکنی ولی بازم اگه چیزی دیدی حتماً حواستو جمع کن بهم بگو. شوهرم یک ماهه که کارشو عوض کرده و ساعت کاریش یه جوریه که ۶ بعد از ظهر میاد خونه منم ۶ بعد از ظهر میرم سر کار تا ۹ شب. تقریباً همدیگرو نمیبینیم صبح قبل سر کار رفتنش شب موقع شام میبینم میبینیم همدیگرو. ولی وقتایی که میاد خونه یا روزای تعطیل که خونه هستیم هیچ پیام و تماسی من نمیبینم
من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️
خوب اینجوری فقط یادشون میدی محتاطانه تر پیش برن جوری که شما متوجه نشی!!!شما نباید فعلا نشون بدی که خ ...
عزیزم من داداشم اگه بفهمه ک همه چی تمومه دیگه.بگم بیا ب زنه زنگ بزن..خودمم دارم ب همین فک میکنم ک شاید زنگ زدنم اشتباهه.شاید با همسرم حرف بزنم شایدم چون عصبیه نمیشه باهاش حرف زد بذاش بنویسم و بگم حالا ک همچین کاری کردی یعنی دیگه از طرف تو تمومه حس و علاقه .میخوام بدونی از منم دیگه تموم شد فقط بخاط بچه ها ب رو نمیارم توام جلوشون صحبت نکن
یعنی الان اصلا به روی خودت نیاوردی؟ من فقط کمترین ناراحتی از کسی داشته باشم سریع خودم رو لو میدم ... از وقتی چت ها رو فهمیدی هم با هم رابطه داشتید؟ میدونی که در این موارد مردها معمولا با یکی دیگه تحریک میشن و تو رو جای اونیکی می بینن و لذت رابطه حتی با تو براش مزه دیگه داره
ععزیزم من ۱۰ سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم بعد شما میگی یه کاری نکن رابطهتون عمیقتر بشه
نه عزیزم میگم مراقب باش رابطه شون عمیق تر نشه چون گفتم همسرت رو بیشتر جذب کن یه موقع زیاد وقتت رو برای این نزاری خدایی نکرده اون ها پیشروی کنن چون گفتی اول راه هستن وبیشتر حالت سرگرمی داره برای همسرتون
هر جوری شده شوهر خانوم پیدا کن، ناشناس بهش زنگ بزن و ماجرای خیانت زنشو بگو، فقط کسی نفهمه کار تو بوده یا اصلا تو خبری داری، خود شوهره ماجرا رو جمع میکنه
نه عزیزم میگم مراقب باش رابطه شون عمیق تر نشه چون گفتم همسرت رو بیشتر جذب کن یه موقع زیاد وقتت رو بر ...
نمیدونم دیشب ک باهاش حرف زدم کلا منکر شد البته منم نگفتم میدونم گفتم ی چیزایی حس کردم اگه باشه چشم میبندم رو ده سال زندگی از زندگیم پرتت میکنم بیرون گفت چیزی نیس من عاشقتم و...میدونم بعد این محتاط تر عمل میکنه ولی باشه همبن ک دخترم نفهمه فعلا اکیه