2777
2789
عنوان

دلم شکسته هیچ تکیه گاهی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مامانم مطمئن ام دوستم داره اما اصلا قبولم نداره من آنقدر شیرم کم بود به مامانم میگفتم مامان شیرم ...

عزیزم نمیگم دوستت ندارن.ولی اگه تونستی و شیرت خوب شد انشالا تا هرچی ک بتونی از شیر خودت بده بهش.شیر خشک بچه رو تپلی میکنه ولی اسکلت بندیش ضعیفتره ولی شیر مادر اگه تا دوسالگی داده بشه استحکام استخونبندی بچه رو همیشگی میکنه شاید لاغر باشه ولی محکم.ک با هر زمین خوردنی خدا نکرده مشکلی براش پیش نیاد

فکر کنم اونم مثل من افسردگی گرفته آدم خوبیه نمیدونم چرا اینجوری باهام کرد

چی بگم والا ما که تو زندگی شما نیستیم ولی زندگیتون نباید اینجوری پیش بره باید تغییرش بدین

یه کنکوری بدبخت :)

عزیزم نمیگم دوستت ندارن.ولی اگه تونستی و شیرت خوب شد انشالا تا هرچی ک بتونی از شیر خودت بده بهش.شیر ...

نه دیگه شیرم کلا قطع کردم چون بهش نساخت پنج ماه خورد الان گلاس شیرخشک میخوره البته خب غذاخورم شده

تکیه گاهت خداست و بس

در ضمن همسرت هم درست میشه و بازم مهربون میشه باهات.میدونی شاید ی مقدار هم خوابیتون کم شده یا جوری دوس داره ک نشده ب هم ریخته درست میشه بزار س ماهه دیگه ک بچه از سروکولش بالا رفت و شیرینکاریاش شروع شد همه چی روبراه میشه.الان خودت کوفته زایمانی و اونم چون دوروبرت شلوغ بوده دور شده ازت.نگران نباش و شور نزن تا بچه شیر خوب بخوره بدور از استرس

باورت میشه دوست دارم بمیرم فقط یکروز بچه رو نگه دار بفهمه سخته چون قبول نمیکنه میگه تو هیچکاری نمیکن ...

یواش یواش بعضی کارای بچه رو بسپر بهش مثلا موقع شستنش بگو بیا اب بریز یا بگو من دستام بی حس شده بیا من اب بریزم تو بشور.بعد هی بیشتر کار بسپر بهش.فردا بیشتر همفکری میکنیم.ی باره نمیشه بگی پاشو بچه رو بشور یا فلان

نه دیگه شیرم کلا قطع کردم چون بهش نساخت پنج ماه خورد الان گلاس شیرخشک میخوره البته خب غذاخورم شده

خدارو شکر اتفاقا از هیچی نترس همه غذایی رو بچشون بهش ب غیر از باقله.بده بخوره نوش جونش اتفاقا الان غذا بخوری بزرگتر بشه راحتتر میشه.وزن هم میگیره

خدارو شکر اتفاقا از هیچی نترس همه غذایی رو بچشون بهش ب غیر از باقله.بده بخوره نوش جونش اتفاقا الان غ ...

ممنون از این که وقت با ارزشتو در اختیار من گذاشتی باشه حتما تمام سعیم بچه ام تغذیه درستی داشته باشه