2777
2789
عنوان

دلم شکسته هیچ تکیه گاهی ندارم

419 بازدید | 46 پست

شوهرم بعد بچه دار شدنمون خیلی بدرفتاری باهام میکنه خیلی ناراحتم قبلا خیلی دوستم داشت الان همش ازم ایراد میگیره میگه خونت کثیفه و... خیلی دلم گرفته ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع کشور واسه کسی اعصاب نذاشته خواهر

آخه قبلا خیلی مهربون بود الان که بچه دار شدیم خیلی باهام بدرفتاری میکنه فقط آرزو میکنم بمیرم بهم میگه تو فقط زاییدی همین هیچ کاری نمیکنی برام یه صبحونه بهم نمیدی لباسم هفته به هفته اصلا نمی نی کی باید بشوری و....من اصلا گیج شدم دیگه با یه بچه خیلی بی عرضه ام

آخه قبلا خیلی مهربون بود الان که بچه دار شدیم خیلی باهام بدرفتاری میکنه فقط آرزو میکنم بمیرم بهم میگ ...

تو بی عرضه نیستی شوهرت بی درکه

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بگو تو بچه رو نگه دار تا من تمیز کنم عنتر

آخه اصلا درک نمیکنن نمیشه مگه یه زن چقدر جون داره از صبح تا شب باید مراقبش باشه همه تنم درد میکنه خیلی ضعیف شدم دلم میخواد بمیرم دیگه

از نظر جنسی مثل قبل بهش رسیدگی کن،برای کارای خونه برنامه ریزی کن،با بچه باید نسبت به قبل سریع تر و ب ...

اصلا نمیخوام دیگه بهش از نظر جنسی رسیدگی کنم چون باهام بدرفتاری کنه میلم میره کلا

آخه اصلا درک نمیکنن نمیشه مگه یه زن چقدر جون داره از صبح تا شب باید مراقبش باشه همه تنم درد میکنه خی ...

درکت میکنم عزیزم الانم روحیت حساس شده

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

تموم وقتت صرف بچه کردی آقا رو فراموش کردی

نه اتفاقا اون تمام وقت و فکرش بری کارشه تو خونه هم داره با گوشی در مورد کارش خرید و فروش میکنه منم خودمم بخوام بچم نمیذاره انقدر شیطون شده