2777
2789
عنوان

چند سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان وقتی کسی اینجوری میپرسه حس میکنه خودشم دوست داره حرف دلش و درده دلش و به کسی بگه نه؟

اره بگو گوشم با تو

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

پیاماتون خوندم که گفتید ا درد و دل نیستید البته من سخت ترین آدم هارو به حرف آوردم درون گران ترین ها ...

چون فکر کردم با منید و دوباره خوندم فک کردم خودتو میگی پاک کردم،اینو نمیتونی عملی کنی چون منو حرف😂

چون فکر کردم با منید و دوباره خوندم فک کردم خودتو میگی پاک کردم،اینو نمیتونی عملی کنی چون منو حرف😂

نه بابا من کسی نخواد کاریش ندارم

اونا که میگم دوست داشتن حرف بزن فقط باید کسی کشفشونمیکرد

و میشست پای درده دلشون

نه بابا من کسی نخواد کاریش ندارماونا که میگم دوست داشتن حرف بزن فقط باید کسی کشفشونمیکردو میشست پای ...

خب حرف دلتو کسی نگفتی بگو ببینم چیه

شاید زندگیتو واگذار کردی اونو سپردی به خدا🤣🤣🤣🤣

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)