2777
2789

بهترین عادتی که توی زندگیتون ساختید چی بوده ؟

برای من یک ساعت اول صبح بدون گوشی بودن و کلا دیجیتال دیتاکسه

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باخداحرف زدن♥️

خیلی خوبه این واقعا

آروم میشه آدم حتی مثلا نوشتن برای خدا و ..

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

دروغ نگفتن

بنظرم یه آرامش درونی میسازه برای آدم درسته؟

تاثیری هم داشته؟؟

من خودم نخواستم ولی ناخوداگاه قبل حرف زدن خیلی بهش فکر میکنم

یعنی در حین حرف زدن به جملاتی که باید بگم فکر میکنم و تصحیح میکنم حتی تو اوج عصبانیت

همین باعث شده هیچوقت نگم کاش فلان چیز رو نمیگفتم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

آرام بودن صبور بودن توی هر بحث و حرفی نظر ندادن ،مثلا یکی با بچه ش بحث کنه سعی میکنم جوری وانمود کنم ...

وای اینو خیییلی میپسندم

بنظرم یه قدم خیلی بزرگ توی رشد فردیه

کارایی که باید انجام بدم در طول روز و بنویسم شب قبلش یا صبح

این خیلی خوبه

من خودم زندگیم از جایی تغییر کرد که نوشتن برنامه درست رو یاد گرفتم

آدم های دورو رو از زندگیم حذف کردم

بهترین کار انگار زمان سیو میکنی برای آرامش خودت😂

تاثیری هم داشته؟؟من خودم نخواستم ولی ناخوداگاه قبل حرف زدن خیلی بهش فکر میکنمیعنی در حین حرف زدن به ...

اها یه کاری هم که خودم کردم حرف مردم کاملا بی اهمیته برام

یعنی فحش هم بعم بدن ذره ای به هم نمیریزم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم