2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایران خیلی عزیزه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عاشق کشورم هستم خدایا خودت حفظش کن آبادش کن

نذار مردمش سختی بکشن

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بیچاره مردم این و هم بندازید گردنشوناصلا کی خبر دار شدند روغن نیستکه یورش ببرند😐😐😐

خطاب به پست حذف شده ی کاربر همبند

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

ن نداریم چون صبرمان تموم شده

مگه مجبوریم مدام توو نداری و سرکوب و محرومیت و محدودیت و آرزوهای برباد رفته مث مرده راه بریم؟

ما زنده ایم و حق زندگانی انسانی داریم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

شماچراتاپیک میزنی قفل میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز