2777
2789
عنوان

بهترین عادتی که توی زندگیتون ساختید✨️📖

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 70 پست

چراخ خاموش جلو رفتن تا به ثمر نرسیده موضوعی بیان نمیکنم این طور کارت بندی ذهنم بهم نمیخوره و نظرات موافق و مخالف اذیتم نمیکنه .

بشدت برای انتخاب آدما اطرافم ف ی ل تر گذاشتم تنها تر شدم اما رابطه ام عمقی تر

کنترل خشم خیلی وقته فهمیدم حرف منطقی با داد بیداد بیرون نمیاد

و خیلی موارد دیگه کاش میشد ویس داد من گلد عادت ندارم مجموعه ها رفتاری که با تمرین باعث شد در مسیر بهتر بودن خودم قرار بگیرم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیری هم داشته؟؟من خودم نخواستم ولی ناخوداگاه قبل حرف زدن خیلی بهش فکر میکنمیعنی در حین حرف زدن به ...

برای من ؟

اگه منظورت دیجیتال دیتاکسه که واقعاااا زندگیمو تغییر داد

الان تقریبا ۱ ساله کلا از اینستا و اینا دورم خیلی تاثیر داشته توی زندگیم

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

🙏🌱تو هم میتونی فقط تمرین کن.

تازه دارم روش کار میکنم بعضی وقتا یادم میره😂

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

چراخ خاموش جلو رفتن تا به ثمر نرسیده موضوعی بیان نمیکنم این طور کارت بندی ذهنم بهم نمیخوره و نظرات م ...

خیلی عالین اینا واقعا و نیازمند اینکه خیلی روی خودت کار کنی

این خیلی خوبهمن خودم زندگیم از جایی تغییر کرد که نوشتن برنامه درست رو یاد گرفتم

ااره واقعا من کل روزم اینجوری بود: باشگاه درس خواب😂

بعد از مدتی به خودم اومدم که مشتی باید بنویسی اینجوری بود ک نوشتن و شروع کردم وقتی نوشتم دیگ تایم های اضافیم یافت شد حالا برای اونا برنامه میچینم

برای من ؟ اگه منظورت دیجیتال دیتاکسه که واقعاااا زندگیمو تغییر داد الان تقریبا ۱ ساله کلا از اینستا ...

من خیلی دارم کنترل میکنم اینستا رفتنم رو

ولی مداوم گوشی دستمه دارم سعی میکنم کنترل کنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اها یه کاری هم که خودم کردم حرف مردم کاملا بی اهمیته برامیعنی فحش هم بعم بدن ذره ای به هم نمیریزم

من قبلا خیلی تاثیر داشت روم

از یه جایی گفتم چرا باید از نظر ذهنی ضعیف باشم که مردم با حرفاشون ذهنمو درگیر کنن

دیگه تاثیرشو از روی خودم برداشتم

ااره واقعا من کل روزم اینجوری بود: باشگاه درس خواب😂بعد از مدتی به خودم اومدم که مشتی باید بنویسی ای ...

دقیقا انگار تازه بعدش میفهمی چقدر زمان داشتی که توجهی نداشتی بهش😂

من قبلا خیلی تاثیر داشت روم از یه جایی گفتم چرا باید از نظر ذهنی ضعیف باشم که مردم با حرفاشون ذهنمو ...

خیلی خوشحالم تو 18 سالگی تونستم اینکار رو بکنم

دو سال پیش یعنی

تا آخر عمر مدیون خودم هستم بابتش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من خیلی دارم کنترل میکنم اینستا رفتنم روولی مداوم گوشی دستمه دارم سعی میکنم کنترل کنم

من اوایلش واقعا سخت بود برام

اینستا رو هاید کردم از صفحه اصلی گوشیم فقط وقتی واقعااا کار ضروری داشتم میرفتم توش

بعدا فهمیدم خیلی هم مهم نیست توی زندگیم دیگه کلا نرفتم😂

ادمهای سمی درو و حسود رو خیلی راحت حذف میکنم

خجالت نمیکشم و روراست میگم نمیخام درارتباط باشم دکمه حذفم عالی شده😂😂😂تاثیرش هم شیش ماهه قرص میگرن نمیخورم😌

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خیلی خوشحالم تو 18 سالگی تونستم اینکار رو بکنم دو سال پیش یعنیتا آخر عمر مدیون خودم هستم بابتش

منم بهت افتخار میکنم😍

خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم خانوما برای خودشون یه کار خوب انجام میدن

من اوایلش واقعا سخت بود براماینستا رو هاید کردم از صفحه اصلی گوشیم فقط وقتی واقعااا کار ضروری داشتم ...

من فـیلترشکن تایم دار گرفتم

یه ساعت وصل میمونه

با اون کنترل میکنم ولی بتونم کمترش هم میکنم

ولی حذف نمیکنم چون از ساید مثبتش هم استفاده میکنم

خیلی عالین اینا واقعا و نیازمند اینکه خیلی روی خودت کار کنی

خداشکر زمانی که متوسطه اول همون راهنمایی تیزهوشان قبول شدم دوستا کتاب خونی پیدا کردم این باعث شد من وارد دنیا کتاب بشم وقتی فهمیدم رابطه موفق بخوایی ، موفقیت شغلی بخوایی.... باید دنبال مطالعه و یادگیری باشی . متاهلم و حتی بعد از دوستی با همسرم فهمیدم حتی شناخت جنس مخالف هم نیاز به مطالعه

شاید تاپ ترین عادتم انس گرفتن با کتاب

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر