2777
2789
عنوان

کات کردیم ولی خیلی حرفای بدی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 43 پست
کات کردم دیگه خدافظی کرد گفت نمیبخمشت هیچوقت ایشالا روی خوش نبینی توی زندگیت.بعد بیومون قلب زده بودی ...

خب چرا با این همه اختلاف سن رل زدی

درجا بخاطر سنش باید میزدی در دهنش

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خودتی ک با اون همه اختلاف سنی رفتی تو رابطه

نترس هیچ غلطی نمیکنخ

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

اخه عکسای خونگی بود با لباس باز

به روش نیار که میترسی بیخیال میتونی بگی گوشیمو هک کرده یا یک بهانه بیاری

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

ازین پیر پسر ها که میان تعیین تکلیف میکنن انقد بدم میاد

دقیقا تعیین تکلیف میکرد همه چیمووو.با اینکه من خودم خیلی با حیام و پوششم بد نیست.میگفت باید یدونه موهات بیرون نباشه .اکانت تلگراممو داشت منم الان رفتم دیگه انداختمش بیرون

دقیقا تعیین تکلیف میکرد همه چیمووو.با اینکه من خودم خیلی با حیام و پوششم بد نیست.میگفت باید یدونه مو ...

برین بهش بابا چرا با این همه اختلاف سن رفتی باهاش در رابطه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چرا با این همه اختلاف سن رل زدیدرجا بخاطر سنش باید میزدی در دهنش

خیلی رفتارش باهام خوب بود کلا این 4 ماه اصلاااا شبیه پسرای 35 ساله نبود حتی قبافش هم به 28 اینا میخورد کلا

مشکل خودتی ک با اون همه اختلاف سنی رفتی تو رابطه نترس هیچ غلطی نمیکنخ

میدونم منم خام بودم تا حالا هیچ رابطه ای نرفتم انقدر باهام خوب رفتار کرد که وابسته شدم و هی هر روز گذشت و گذشت شد 4 ماه و دیگه امروز دل به دریا زدم و گفتم

فقط سر همین رشته پزشکی کات کردید

90 درصدش سر همین بود اره.چون سنش زیاد بود نمیتونست که 7 سالم منتظر درس خوندن من بمونه که.ولی خب یه سری چیزامم گیر میداد مثلا من خانوادم پولدارن واقعا ولی اون متوسطه .من چیزای گرون میخریدم اون بدش میومد و همش میگفت باید قانع باشی

90 درصدش سر همین بود اره.چون سنش زیاد بود نمیتونست که 7 سالم منتظر درس خوندن من بمونه که.ولی خب یه س ...

نگران نباش ،با قلبشم بازی نشده با این سنش :/

ازش فاصله بگیر

مشخصه کمبود داره

خوب شد ک بیشتر جلو نرفتید

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین