2777
2789
عنوان

کات کردیم ولی خیلی حرفای بدی زد

590 بازدید | 43 پست

22 سالمه با یه اقای 35 ساله ای نزدیک 4 ماه توی رابطه بودم قصدش کاملا ازدواج بود بهم گفته بود به خانوادت بگو.2 ماه اول که تقریبا پوچ بود رابطه چون من منتظر نتیجه کنکورم بودم.من با 3 نفر از پزشکی موندم و چون دوس دارم پزشکی رو موندم پشت کنکور اما چون این اقا مخالف بود با این رشته به علت مدت تحصیل و محیط کار از پزشکی اینقدر بد گفت و ازم قول گرفت که رشته دیگه ای مثل بهداشت بخونم که 4 سال باشه من اون موقع قول دادم یعنی دو ماه پیش ولی بازم دلم مونده بود رو پزشکی.قرار بود باز بعد کنکور بیاد خواستگاریم.رابطمونم خیلی عاشقانه بودا ولی من عاشق پزشکیم و صبح تا شب چتمون نمیذاشت درس بخونم.امروز قضیه رو بهش گفتم بهم گفت چرا 4 ماهه با قلبم بازی میکنی کاش یکی سر راهت میومد که میبرد پردتو میزد هر بلایی سرت میومد فیلمتو میگرفت پخش میکرد حالا که تو منو پیچوندی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو همینکه این حرفارو تونستی به زبون بیاری ینی خودتم اینکاره ای😒

گفتم الان باید ازت تشکر کنم که س.ک.س نکردی باهام؟میگه نه از خودت تشکر کن که با دلم بازی کردی

خیلی میترسم.چند تا عکس داره ازم.و چت هامونم گاها بد بود.دوست صمیمیش فامیلمونه.خیلی میترسم ابرومو ببر ...

نترس الان دوره زمونه عوض شده میتونی بگی اونعکسارو از روی پروفمبرداشته و اگه رفیقش هم حرف زد حاشا کن

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بهم گفت با قلبم بازی کردی نمیدیدی داشتم برات میمردم؟ایشالا هیچوقت روی خوش نبینی نمیبخشمت

نه عزیزم اون با این سنش گرگ تر از این حرفهاس تو هم اصلأ ناراحت نباش از حرفهاش هر کاری خودت دوست داری انجام بده

تلاش کن که بعداً خودت عذاب وجدان نداشته باشی

واااااااای چه اشغالی فرار کن فقط فراااار خودتم احمق نباش نزار برات تعین تکلیف کنن سگ کزی باشن بگن ای ...

کات کردم دیگه خدافظی کرد گفت نمیبخمشت هیچوقت ایشالا روی خوش نبینی توی زندگیت.بعد بیومون قلب زده بودیم هنوز برنداشته.خیلی میترسم منم ابرومو ببره چند تا عکس ازم داره و چت هامون.دوست صمیمیش فامیلمونه خیلی هم دوستش عیاش و لاشیه