2777
2789
عنوان

چقدر شبای زمستون ترسناکه

316 بازدید | 31 پست

اومدیم خونه پدر بزرگمتوی یه روستایی

بعد پشتش باغه اونور ترش یه جنگل مانندیه ...یه بار که اومده بودم زمستون اینجا دیدم دوتا گرگ از پشت خونش رد شدن رفتن

همش صدای زوزه باد میاد هوا هم مه آلوده

داشتم فکر میکردم اگر خدایی نکرده به هرعلت یه انسان بدون تجهیزات وسط این جنگل گیر کنه با این هوای مه الود چیکار میکنه من که درجا سکته میکنم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس من دلم همچین لوکیشنی خواست 😁یه فیلم ترسناک هم بذاری نگاه کنی

😶باور کن خیلی پشت خونشون دلگیره

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

وای ما تو شهریور وسط راه توی ی روستا مجبور شدیم شب بمونیم

صدای زوزه گرگ میومد قشنگ

بابام هی میگفت سگ بود ولی واقعا گرگ بود

تجربه جالبی بود ک زوزه گرگو بصورت لایو شنیدم 😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اجدادمونم همین جوری بودن طفلکیا

یه وقتا دلم میسوزه وقتی به این فکر میکنم تو سرما و تاریکی زندگی میکردن و همش بخاطر بیماری و جنگ و قحطی میمردن

یا باید میرفتن شکار

من یکی اگه اون موقع ها به دنیا می اومدم احتمالا اولین کیس سکته قلبی تو جوونی بودم

البته الانم داغونه، هی حس میکنم هر لحظه ممکنه جنگ بشه، وضعیتم که اینطوری... والا بازم دمم گرم که سکته نکردم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

روستای پدرشوهرم اینا یه جایی رو بلندی بشدت سرد وبرفی تا زانو.انتن ونت هم توخونه ها نیست مگر اینکه بری یه جاهایشش زنگ بزنی.بعد هیچ مغازه ای هم تو روستا نیست و با اولین مغازه یادرمانگاه بیس دقیقه باماشین راهه.شبهای سرد صدای گرگ سگ الاغ و...باهم میاد.یه قبرستون هم تو روستاست.جالب اینه ماهمه عاشق اون روستاییم و هرسال عید و تابستون زمستون همه باهم میریم ده شب دوازده شب زندگی میکنیم قلیون وعشق وحال بعد برمیگردیم😅🤣

خب دیگه اون ترس بخاطر اینه که اون موقع شب تنها و بدون تجهیزات نری تو دل جنگل

یه خانومی بود تو ماه عسل میگفت دوست شوهرش سرشون کلاه گذاشته اونارو انداخته تو چاه پولاشونم برده شوهرش کم کم مرده اونجا .....و خودش کنار جنازه شوهرش تا چند روز زنده بود ته چاه .

بعضی از موقعیت های ترسناک انتخاب خود ادم نیستن