2777
2789
عنوان

چقدر شبای زمستون ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست
یه خانومی بود تو ماه عسل میگفت دوست شوهرش سرشون کلاه گذاشته اونارو انداخته تو چاه پولاشونم برده شوهر ...

نه این واقعا وحشتناک بود

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا از جنگل تو شب میترسم

دقبقا خیلی ترسناکه

تاریکی و سرما یه طرف اینکه معلوم نیست چی در انتظارته گرگ خرس گراز اینام یه طرف

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

وای من عاشق همچین صحنه ایم 😍خوشا به سعادتت

دلگیره انقدر مه زیاده هر لحظه بیشتر میشه فقط داخل حیاط یه خورده مشخصه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

وای ما تو شهریور وسط راه توی ی روستا مجبور شدیم شب بمونیمصدای زوزه گرگ میومد قشنگ بابام هی میگفت سگ ...

انسان خیلی ضعیفه ولی ادعاش گوش عالمو کر کرده

اجدادمونم همین جوری بودن طفلکیایه وقتا دلم میسوزه وقتی به این فکر میکنم تو سرما و تاریکی زندگی میکرد ...

اره مامان بزرگم میگفت سه تا از بچه هاش سه ماهه که میشدن میمردن

اجدادمونم همین جوری بودن طفلکیایه وقتا دلم میسوزه وقتی به این فکر میکنم تو سرما و تاریکی زندگی میکرد ...

خدا نکنه ازین شرایط سخت تو هر نیم قرنی هست

انسان مجبوره دائما با چالشای شخصی اجتماعی و سیاسی دست و پنجه نرم کنه .

آسایشی وجود نداره

وای اینجاهم همش صدای سگ میاد میگم یهو حمله نکنن توخونها

نه درا قفل باشه داخل خونه که نمیتونن بیان معمولا زمستون گرگا میان سمت روستاها حتی به شهر هم گاها حمله میکنن

روستای پدرشوهرم اینا یه جایی رو بلندی بشدت سرد وبرفی تا زانو.انتن ونت هم توخونه ها نیست مگر اینکه بر ...

اوفی

چه ترسناک فکر کنم جمعیتش کم باشه امکانات نداره

این اطراف دکل زدن ...انتن پره همه چی داره تقریبا حتی رستوران و بانک

مه باد وخورشید وفلک در کارن تا تو نانی به کف آری وبه غفلت نخوری 🤣آره وبینهایت عاشق باد

وسط جنگل گیر کنی بازم باد رو دوست داری ؟؟