۱۰ ماهه از هم جداییام کارمون تو دادگاه(دعوامون شد گفت وسایلاتو جمع کن برو خونه بابات)بعدشم هر دومون اقدامات قانونی،تا مهریمو گذاشتم اجرا زنگ زد پیام داد بیا پرونده ها رو مختومه کنیم بیا بریم مشهد ولی من قبول نکردم،هر هفته هر چند روز از اینستا یا واتساپ کلیپ احساسی میفرستاد سر صحبتا باز میکرد حرف میزدیم تا شب یلدا به استوری عاشقانه گذاشت به دروغ نوشته خدایا تو این شب از گوشه بیمارستان از خانواده دورم کمکم کن(میدونستم دروغ میگه)منم براش فرستادم چی شده چیزی شده بعد دو ساعت دیدم هیچ آنلاین میشه اما جوابمو نمییده،منم پاک کردم،چند روز بعد دادگاه مهریه بود که رای صادر شد اومد گفت مبارکت باشه مهریتون منم گفتم ممنون،بعد دیدم از اینستا بلاکم کرده پروفایل واتساپو برداشته،چند روز پیشم نفقمو واریز کرد اومد اطلاع داد منم گفتم ممنون،بعدش دیگه خبری نیست استوری میزارم نگا نمیکنه پیام نامیده(راستش نمیخوام زندگیم تموم شده اما نمیخوام غرورمم بشکنم)مهریه هم فقط دادگاهی تشکیل شده هنوز اجرای احکام اینا نرفته،،،بنظرتون دیگه تموم شد؟؟؟؟
خب عزیزم اگه نمیخواستی کاش این راهو نمبرفتی بلاخره ریسکش بالاست الانم اون قبول کرده جدایی رو کاش همو ...
نه بابا تو این چند سال همه مشاورا میگفتم طلاق بگیر،ولی میدونی نمیتونم تحمل کنم رفته یکی دیگه گرفته به ریش منم خندیدن،تو نمیدونی من ۶ سال برا اون زندگی چه هزینه هوایی کردم،نه گذاشت کار کنم نه دانشگاه برم آخرشم اینجوری ولم کنه نه مهریه بده نه چیزی،این اذیتم میکنه
تو تاپیک قبلی گفتین روز و یلدا تبریک گفته /خوب شما هم یکم کوتاه بیا
آره مناسبتها رو کلا تبریک میگفت و همشون یه مبلغی به عنوان کادو میزد،ولی مشکل این جاست تا اون نیاد من نمیتونم برم چون هم خودش از خونه بیرونم کرده هم رو من پدرم برادرم رفته شکایت سرقت زده که شکر خدا شکایتش رد شد،ولی باید بیاد از خونوادم معذرت خواهی کنه،از اون گذشته به همه میگفت تموم کردیم من طلاقش میدم بعدش میومد به من پیام میداد