2777
2789
عنوان

یعنی هدفش طلاق یا چی

1070 بازدید | 102 پست

۱۰ ماهه از هم جداییام کارمون تو دادگاه(دعوامون شد گفت وسایلاتو جمع کن برو خونه بابات)بعدشم هر دومون اقدامات قانونی،تا مهریمو گذاشتم اجرا زنگ زد پیام داد بیا پرونده ها رو مختومه کنیم بیا بریم مشهد ولی من قبول نکردم،هر هفته هر چند روز از اینستا یا واتساپ کلیپ احساسی میفرستاد سر صحبتا باز میکرد حرف میزدیم تا شب یلدا به استوری عاشقانه گذاشت به دروغ نوشته خدایا تو این شب از گوشه بیمارستان از خانواده دورم کمکم کن(میدونستم دروغ میگه)منم براش فرستادم چی شده چیزی شده بعد دو ساعت دیدم هیچ آنلاین میشه اما جوابمو نمییده،منم پاک کردم،چند روز بعد دادگاه مهریه بود که رای صادر شد اومد گفت مبارکت باشه مهریتون منم گفتم ممنون،بعد دیدم از اینستا بلاکم کرده پروفایل واتساپو برداشته،چند روز پیشم نفقمو واریز کرد اومد اطلاع داد منم گفتم ممنون،بعدش دیگه خبری نیست استوری میزارم نگا نمیکنه پیام نامیده(راستش نمیخوام زندگیم تموم شده اما نمیخوام غرورمم بشکنم)مهریه هم فقط دادگاهی تشکیل شده هنوز اجرای احکام اینا نرفته،،،بنظرتون دیگه تموم شد؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم تموم. شد شما که نمیخواستی اینجا برسه همون موقع که سره صحبت باز میکرد بهت پیام میداد باید برمیگشتی الان دادگاه تشکیل شده چند وقت دیگه م اجرا میشه الان نمیتونی منصرف بشی اگه منصرف بشی به دادگاه و دولت یه پولی باید بدی بخاطر اینکه الکی وقت شونو گرفتی

مردی که ۱۰ ماهه جداست و مهریه هم میده , حتما طلاق میده

نه بابا مهریه نمیده،اومده گفته من پول ندارم،زنمم نمیتونه مهریشو بده خودش تو جلسه حاظر نشده فقط لایحه فرستاده،فکر نمیکرد وکیلم بتونه غیابی رای رو بگیره،از مهریه میترسه حتی به خاطر ندادن ماشینشو فروخته

بله عزیزم تموم. شد شما که نمیخواستی اینجا برسه همون موقع که سره صحبت باز میکرد بهت پیام میداد باید ب ...

نمیتونم باید اون بیاد دنبالم چون خودش بیرون کرده،نمیخوام تموم شده اما نه به هر قیمتی من دادگاه مو ادامه میدم ولی اگه اون بیاد دنبالم برمیگردم نیاد نمیخوام

خب وقتی پیشنهاد مشهدو داد چرا نرفتی؟

اونموقع هم خودشو داده بود جلو روم شکایت سرقت طلا زده بود برام خط و نشون میکشید تهدیدم میکرد منم اصلا کاری نداشتم رفتم مهریمو گذاشتم این دست و پاچه شد اومد گفت مختومه کنیم گفتم باشه اول بیا مشکلاتمونو حل کنیم بعد مختومه قبول نکرد