2777
2789
عنوان

یعنی هدفش طلاق یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام زندگی ۶ ساله که زحمت کشیدم خراب شه

خب عزیزم اگه نمیخواستی کاش این راهو نمبرفتی بلاخره ریسکش بالاست الانم اون قبول کرده جدایی رو

کاش همون اول میرفتی دنبالش یاد میگرفتی چجوری درست و اصولی زندگی کنی نه اینکه اینجوری کنی....

حالا کاریه که شده تو که نمیخوای بری بهش التماس کنی برگرده

خب عزیزم اگه نمیخواستی کاش این راهو نمبرفتی بلاخره ریسکش بالاست الانم اون قبول کرده جدایی رو کاش همو ...

نه بابا تو این چند سال همه مشاورا میگفتم طلاق بگیر،ولی میدونی نمیتونم تحمل کنم رفته یکی دیگه گرفته به ریش منم خندیدن،تو نمیدونی من ۶ سال برا اون زندگی چه هزینه هوایی کردم،نه گذاشت کار کنم نه دانشگاه برم آخرشم اینجوری ولم کنه نه مهریه بده نه چیزی،این اذیتم میکنه

تو تاپیک قبلی گفتین روز و یلدا تبریک گفته /خوب شما هم یکم کوتاه بیا

آره مناسبتها رو کلا تبریک میگفت و همشون یه مبلغی به عنوان کادو میزد،ولی مشکل این جاست تا اون نیاد من نمیتونم برم چون هم خودش از خونه بیرونم کرده هم رو من پدرم برادرم رفته شکایت سرقت زده که شکر خدا شکایتش رد شد،ولی باید بیاد از خونوادم معذرت خواهی کنه،از اون گذشته به همه میگفت تموم کردیم من طلاقش میدم بعدش میومد به من پیام میداد

آره مناسبتها رو کلا تبریک میگفت و همشون یه مبلغی به عنوان کادو میزد،ولی مشکل این جاست تا اون نیاد من ...

زرنگ باش زبون نرم داشته باشه/بکدفعه بگی بیا معذرت که نمیاد

پیام تبریک میده توام تبریک بگو ابراز دوستداشتن بکن

الان روز مرد توام بهش تبریگ بگو

سریع جبهه نگیر مقابل حرفاش

اگر واقعا دوسداری برگردی

خوب عزیزم پیام میدادی سر حرفو باز میکردیمیگفتی چه تبریکی که دوسم نداری/برای داشتنم تلاش ننمیکنی/برای ...

همه اینا رو میگم فقط میگه مقصر خونوادتن،در حالی که خونواده خودش دخالت،خودشونو اصلا مقصر نمیدونه