2777
2789
عنوان

حس میکنم مامانم دوستم نداره

70 بازدید | 2 پست

خیلی طولانیه ببخشید

از یه سری لحاظ ها خیلی خوبه منو تشویق کرد درس بخونم ، ولی اون رشته ای که خودش خواست ، گفتم گواهینامه میخوام بگیرم تشویقم کرد و گرفتم ولی خب هر باز که میفتادم کلی سر کوفت بهم میزد ، ولی بالاخره گرفتم ، وقتی بهش میگم من در روز عروسیم نمیخوام خیلی تجملاتی عروسی بگیرم و خونه نمیخوام بگیرم و میخوام حنابندون و عروسی رو بکنم یک شب و اونم برم تالار بگیرم بعد میگم میخوام با خانواده داماد با هم بگیریم خوشم نمیاد جدا میگه اون قدیم بود هرچی بزرگا میگفتن گوش میدادیم ما مث جوونای الان هار نبودیم😑 مگه چ گفتم من ، حق ندارم واسه مهمترین شب زندگیم خودم تصمیم بگیرم ، اون شب که نیومده ولی اگه بیاد مطمئنم منو دق میده بعد اصلا خیلی خسیسه خیلی، مثلا لیموترش میخریم سر سفره بیاریم میگم ۵ نفریم میگه یدونه بسه اخه لیموترش یه دونه واسه ۵ نفر ، بعد اصلا پنیر و مربا نمیخریم ، خودش درست میکنه ما اصلا رب گوجه و شیره انگور خودمون درست میکنیم چمیدونم گردو بادام کشمش خودمون داریم یعنی خیلی خشکبار و اینا نمیخریم ولی با این حال بازم خساست به خرج میده ، همش میگه جمع کنم بدم طلا بدم سکه ، بهش میگم میخوای جهاز بخری برای من اینو بزار اونو بزار میگه مگه واسه من چی گذاشتن که واسه تو بزارم میگه همون چیزای اولیه زندگی رو برات میزارم بقیه اشو خودت برو کار کن بخر بعد تازه میگه وام ازدواجت هم واسه این چیزایی که خریدم ازت میگیرم تازه میگه وقتی حقوق بر شدی باید یه خورده پول هر ماه به منم بدی ، بعد برای کفش و لباس خریدن اینطوریه که اول اینی که داریو بپوش خراب شد برو یکی دیگه بخر ، عمم برای تولدم یه بافت گرفته بود میگفت چه خبر تو چندتا چندتا داری زورش میاد من لباس دارم اونم داره بخدا بیشتر از منم داره ولی خب من خوب میپوشم اون زورش میاد اصلا نمیدونم واقعا دلم میخواست ازدواج کنم برم اصلا سالی یه بار هم نیام سر بزنم بهش اگه برم شاید دلم برای بابام ابجیم و داداشم تنگ شه ولی برای مامانم اصلا .حالا اینا یه اپسیلون از اذیتاشه اگه بخوابم بنویسم میشه یه کتاب ، خلاصه اگه مادری دارید که اجازه میده هر جوری که خودتون میخواید باشید همه چی براتون میخره برای نظراتتون احترام قائله دوستتون داره سر کوفت نمیزنه بهتون هر جوری که هستید شما رو دوست داره واقعا قدرشو بدونید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دوران تینیجری هم عالمی داره

😂😂 جوونی و نوجوونی که هیچ

من پیر هم بشم عاشق بچه هامم نه مثل مامانم که فقط فکر خودشه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان