مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 عنوان چرا بعضی ها محبت متوجه نمیشن 138 بازدید | 17 پست من به یکی محبت کردم از مالی وغیره الان بهم میگه پیام به من نده هی گفتم بشکنه دستی که نمک ندارد به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️ 1404/10/08 | 15:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13858 چون بیشعورنچون خوشی زده زیر دلشون فک میکنن حالا مثلاً اونا خاص هستنچوناگر گرد کسی بسیار گردیاگرچه بس عزیزی،خوار گردی من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1275 من همچین چیزی برام پیش بیاد دستمو داااغ میزارم که یادم بمونه تا اخر عمر به هیچ احدالناسی خوبی بی مورد نکنم دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41644 شاید حال خوبی نداره اگه خوبی میکنی ، لطفا با منت و توقع نباشه 💕🌸☘️🌹
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 چون بیشعورنچون خوشی زده زیر دلشون فک میکنن حالا مثلاً اونا خاص هستنچوناگر گرد کسی بسیار گردیاگرچه بس ... هی محبت هالیشون نیست دل سوزش هم بودم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 شاید حال خوبی نداره اگه خوبی میکنی ، لطفا با منت و توقع نباشه نیست عزیزم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13858 هی محبت هالیشون نیست دل سوزش هم بودم نباید از کسی توقع داشت دیگه من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 من همچین چیزی برام پیش بیاد دستمو داااغ میزارم که یادم بمونه تا اخر عمر به هیچ احدالناسی خوبی بی مور ... دل سوزیش کردم محبتش کردم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 نباید از کسی توقع داشت دیگه بهش گفتم من ازت نه چیزی میخوام نه توقعی دارم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1275 دل سوزیش کردم محبتش کردم اشتباه محضه . دلسوزی و محبت بیش از حد اشتباه ترین کار و خطا در حق خودته دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
_fati_fati عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13858 بهش گفتم من ازت نه چیزی میخوام نه توقعی دارم بعضیا ذاتشون خرابه،دیگه نمیشه کاری کرد وقتی ذات خراب باشه من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 اشتباه محضه . دلسوزی و محبت بیش از حد اشتباه ترین کار و خطا در حق خودته بله عزیزم ولی من همچین آدمی هستم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2705 بعضیا ذاتشون خرابه،دیگه نمیشه کاری کرد وقتی ذات خراب باشه متاسفانه عزیزم همین جوره به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️