مهرشنا مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2678 عنوان چرا بعضی ها محبت متوجه نمیشن | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 17 پست من به یکی محبت کردم از مالی وغیره الان بهم میگه پیام به من نده هی گفتم بشکنه دستی که نمک ندارد به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️ 1404/10/08 | 15:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلاااااارهههههه عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 444 منم ب برادرم ک معتاد خیلی خوبی کردم ولی اون بام سرسنگین شده نمیدونم چرا لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2678 بله خیلیا متوجه نمیشننه محبت رو میفهمن نه احترام بله عزیزم ولی بازهم من بهش محبت خودم می کنم احترام خودمم میزارم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️
مهرشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2678 منم ب برادرم ک معتاد خیلی خوبی کردم ولی اون بام سرسنگین شده نمیدونم چرا آخهی عزیزم به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️