2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها محبت متوجه نمیشن

138 بازدید | 17 پست

من به یکی محبت کردم از مالی وغیره

الان بهم میگه پیام به من نده هی گفتم بشکنه دستی که نمک ندارد

به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️

چون بیشعورن

چون خوشی زده زیر دلشون

فک میکنن حالا مثلاً اونا خاص هستن

چون

اگر گرد کسی بسیار گردی

اگرچه بس عزیزی،خوار گردی

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

من همچین چیزی برام پیش بیاد دستمو داااغ میزارم که یادم بمونه تا اخر عمر به هیچ احدالناسی خوبی بی مورد نکنم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بیشعورنچون خوشی زده زیر دلشون فک میکنن حالا مثلاً اونا خاص هستنچوناگر گرد کسی بسیار گردیاگرچه بس ...

هی محبت هالیشون نیست دل سوزش هم بودم

به هیچ کس تکیه نکن به جز خودت وخدای خودت💜ومرد درخواست ندهد قبول نمی کنم باتشکر ☺️

هی محبت هالیشون نیست دل سوزش هم بودم

نباید از کسی توقع داشت دیگه

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

من همچین چیزی برام پیش بیاد دستمو داااغ میزارم که یادم بمونه تا اخر عمر به هیچ احدالناسی خوبی بی مور ...

دل سوزیش کردم محبتش کردم

دل سوزیش کردم محبتش کردم

اشتباه محضه . دلسوزی و محبت بیش از حد اشتباه ترین کار و خطا در حق خودته

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بهش گفتم من ازت نه چیزی میخوام نه توقعی دارم

بعضیا ذاتشون خرابه،دیگه نمیشه کاری کرد وقتی ذات خراب باشه

اشتباه محضه . دلسوزی و محبت بیش از حد اشتباه ترین کار و خطا در حق خودته

بله عزیزم ولی من همچین آدمی هستم

بعضیا ذاتشون خرابه،دیگه نمیشه کاری کرد وقتی ذات خراب باشه

متاسفانه عزیزم همین جوره