2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یه روز خانواده فقط پنیر و اینا دارن هی روزای دیگه مواد غذایی بیشتری گیرشون میاد(چون بخاطر همون ...

عزیز

چه جوری اینو نشون بدم که مواد غذایی بیشتری گیرشون میاد

یک شخصیت جوان با شکستهای پیدرپی خود مواجه میشه و در نهایت میفهمه که تنها با قدردانی از لحظات کوچک زندگی، میتونه از تاریکیها به روشنایی برسه

زندگیِ چندمته كه توقع داری هيچ اشتباهی نكنی؟!

یک داستان هست بنظرم خیلی برای نمایش قشنگه یک پیر زن دوست داشته خدا رو ببینه هر شب خواب میدیده که خدا میخواد بیاد دم در خونش روز بعدش منتظره یک بچه فقیر میاد اما ردش میکنه یک ادم گرسنه میاد اما محل بهش نمیده خیلی جزیباتش قشنگ تره شب وقتی خواب میبینه به خدا میگه چرا نیومدی میگه من ادم در باب جسم ادم های دیگه تو راهم ندادی . میتونین بعدش در نمایش نشون بدین که وقتی پیر زن به بقیه شروع میکنه کمک کردن چقدر زندگی براش قشنگ تر میشه .

مثلا اینو نشون بده که چند تا از دانش آموزان دارن تو معدن دنبال الماس میگردن اما هر چقدر تلاش میکنند پیدا نمیکنن واسه همون چند تاشون تسلیم میشن اما یکیشون میمونه و چون همیشه شکرگذار بوده و دعا میکرده اینا فردا که میره تنهایی کار کنه پیدا میکنه