2777
2789
عنوان

نامزدم گفت قبلا ی دختر تو زندگیش بوده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 4161 بازدید | 169 پست
ضما دیگه چقدر عقب مونده اید

واه

اینکه کسی تو مجردی با هیشکی نبوده عقب مونده نیست

خوشش نمیامد باکسی باشه ودوست داشت خب با اولین کسی که دوست میشه زنش باشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بچه ها اسی که حرف غیرمنطقی نمیزنه،یه پسری اومده خواستگاریش اونم سنتی ،میگه از اقا پسر چند دفعه پرسید ...

ترسید بعدا لو بره الان گفت دلم برای پسره میسوزه حیف شد هرچند حقشونه وقتی میرن دنباله دختر بچه همین میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریضین شماها ... نه از تو قنداق منتظر بود سنتی با تو شهزاده از پارس ازدواج کنه ... فازت چیه اخه مگر ...

پسره غلط کرده دروغ گفته اگه انقدر برای اسی مهم بوده این که حتی تو خواستگاری هم پرسیده ازش نباید دروغ میگفته

بخدا اکثر اینا که تو تاپیک به اسی خیلی بد توهین کردن اگه اسی میگفت قبلا تو رابطه بودم و نامزدم مشکل داره طرف نامزده رو میگرفتن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

با پرسیدن این سوال دنبال چی بودی؟ چرا میپرسیدی ک حال خودتو بد کنی اخه یا خوشت میومد بفهمی اولین زن ز ...

مدتی بود گذاشته بودم کنار پرسیدن این سوال و

چون دیگه عقد کرده بودیم و تموم شد

خودش گفت بهم

تو دوران آشنایی بیشتر دنبال فهمیدنش بودم

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

پسره غلط کرده دروغ گفته اگه انقدر برای اسی مهم بوده این که حتی تو خواستگاری هم پرسیده ازش نباید دروغ ...

بخدا حققققق

ترسید بعدا لو بره الان گفت دلم برای پسره میسوزه حیف شد هرچند حقشونه وقتی میرن دنباله دختر بچه همین م ...

از کجا میدونی پسره حیف شده و ادم خوبیه که اسی رو میکوبی بخاطر پسره؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

پسره غلط کرده دروغ گفته اگه انقدر برای اسی مهم بوده این که حتی تو خواستگاری هم پرسیده ازش نباید دروغ ...

نه والا چرا سفسطه میکنی ... ادم سالم روابط متعدد داره دوره قلقلک میرزا نیست که دخترک تو دهات تو پستو نگه دارن تا پسری از ده بالا بیاد بگیرتش الان دخترو پسر باهم اشنا میشن بیرون میرن

بله بوده لنگش داداش خودمچرا فکر میکنید همه پسرا حتما ارتباط دارن با چند تا دختر تو دوران مجردی

افرین افرین نمیدونم چرا اینجا همه میگن پسرا قبل ازدواج حتما با دخترا دوست بودن و باهاشون رابطه ی جنسی داشتن همه که اینجوری نیستن بخدا قسم بخدا قسم پسر میشناسم که میشه توی دامنش نماز خوند پاک پاک پاک باایمان خداترس حیاش از خیلی از زن ها و دخترا بیشتره بعد اینجا میگن همه ی پسرا یا اکثر پسرا حتما حتما قبل ازدواجشون همه رابطه ای رو تجربه کردن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ترسید بعدا لو بره الان گفت دلم برای پسره میسوزه حیف شد هرچند حقشونه وقتی میرن دنباله دختر بچه همین م ...

آره وقتی میان خواستگاری من با زبون خودم میگم من این موضوع برام مهمه و به روی مبارکشون نمیارن پس حقشونه

نه والا من مث امثال تو نیستم.مثل خودشون حرف زدم، نه مثل خودم.اول بد حرف زدن که بد حرف زده شد✅.

خودتو معرفی کردی اتفاقا تو جملت یه کلمه گفتی خودتو معرفی کردی فهمیدیم از چه امثالی هستی

پشت من خدا بوده همیشه ...

افرین افرین نمیدونم چرا اینجا همه میگن پسرا قبل ازدواج حتما با دخترا دوست بودن و باهاشون رابطه ی جنس ...

منم همین برام عجیبه

ی طور رفتار میکنن احساس میکنم رابطه نداشتن قبل ازدواج خیلی عجیبع

نه والا چرا سفسطه میکنی ... ادم سالم روابط متعدد داره دوره قلقلک میرزا نیست که دخترک تو دهات تو پستو ...

منم همین عقیده رو دارم اما بحث حرف ما میدونی چیه؟ بحث دروغ گفتنه اسی خیلی حساسه از نظر من این حساسیت تو دهه الان اصلا طبیعی نیست اما اون پسر هم باید میگفت چون از قبل اطلاع داشته اسی رو این چیزا حساسه