2777
2789

از اول نامزدی چندین بار ازش پرسیدم گفت نه کسی تو زندگیم نبود

و فهمید رو این موضوع حساسم چون خودم با هیییچ پسری ارتباط نداشتم حتی علاقه ای به هیچ پسری نداشتم هیچوقت

حالا که عقد کردیم گفت من ترسیدم مدیون بمونم یکی دو زندگیم بود سه سال پیش ولی مدتهاست فراموشش کردم

خیلی حالم بد شد گفتم چرا نرفتی بگیریش گفت چون باباش دوست داشت شوهرش بده به پسرعمش اجازه نداد:)))

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضین شماها ... نه از تو قنداق منتظر بود سنتی با تو شهزاده از پارس ازدواج کنه ... فازت چیه اخه مگر ...

بله بوده لنگش داداش خودم

چرا فکر میکنید همه پسرا حتما ارتباط دارن با چند تا دختر تو دوران مجردی

خب؟

همین

من خیلی بهم ریختم چون حتی روز خواستگاری هم مطرح کردم

اگه گذشته ای داشته نباید میذاشت بعد عقد بگه

مدیون؟!نباید میگفت وقتی چیزخاصیم بینشون نبوده توکه انقدحساسی خوشت میاد اذیت کنی خودتو که هی میپرسی؟ت ...

گفت چون بهت دروغ گفتم ترسیدم حلالم نکنی

مدیون؟!نباید میگفت وقتی چیزخاصیم بینشون نبوده توکه انقدحساسی خوشت میاد اذیت کنی خودتو که هی میپرسی؟ت ...

من حتی روز خواستگاری هم مطرح کردم

همینمن خیلی بهم ریختم چون حتی روز خواستگاری هم مطرح کردماگه گذشته ای داشته نباید میذاشت بعد عقد بگه

خوب قطعا ترسیده چیزی بگه و مورد قضاوت قرار بگیره. چون فکر کرده ممکنه تو رو از دست بده. پس براش مهم بودی که نخواسته از دستت بده

تو گذشته بوده و اصلا مهم نیست. منم تو زندگی قبل ازدواجم شوهرم با کسی بوده.ولی من مهم نیست برام. خوب ...

من خیلی بهم ریختم:)