2777
2789
عنوان

نامزدم گفت قبلا ی دختر تو زندگیش بوده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 169 پست
اگه نامزدبودن نشون کرده بودن عقدبودن زنش بوده و...آره باید میگفت ولی واسه دوستیه ساده ترسیده همه جی ...

نامزدم همچین مسئله ی مهمی نیست،من همسرم قبل من یه نامزدی سه چهار ماهه داشته که سنش پایین بوده و به خواست خونوادش بوده،ازدواج ما عاشقانه بود و دو سه سال دوست بودیم،اگر واقعیتو بگم اگر اسمشون تو شناسنامه همدیگه بود برام مهم بود ولی گذاشتم پای اینکه یه دوستی بوده تهش خونواده ها در جزیان بودن یه انگشتری حالا پس دادن و اصلاااا هیچ جای زندگیم اصلا برام مهم نبوده

پشت من خدا بوده همیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ازش بپرس هنوز دوسش داری یا نه !!!

و اینم ازش بپرس چرا با من ازدواج کردی

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اگه نامزدبودن نشون کرده بودن عقدبودن زنش بوده و...آره باید میگفت ولی واسه دوستیه ساده ترسیده همه جی ...

چی بگم والا

برای شوهرم دختر کم نبود

نمیفهمم چرا باید بترسه از اینکه منی رو از دست بده که سنتی اومده خواستگاریم

خب میرفت سراغ یکی دیگه که براش مهم نباشه

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

همینمن خیلی بهم ریختم چون حتی روز خواستگاری هم مطرح کردماگه گذشته ای داشته نباید میذاشت بعد عقد بگه

ببین من یه چیزی تو فکرم اومد اونم اینکه اون اگه اون دختر خانومو فراموش نکرده باشه و پیگیر باشه ممکنه خدایی نکرده بازم میگم خداکنه مرگ و زندگی دست خداس ولی اگه دو روز دیگه پسر عمه فوت کرد یا ازش جدا شد نکنکه بره باهاش .

این نظر منه تو هم اول مطمئن شو کامل بعد تصمیم بگیر

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

نامزدم همچین مسئله ی مهمی نیست،من همسرم قبل من یه نامزدی سه چهار ماهه داشته که سنش پایین بوده و به خ ...

اگه ازدواج ما هم عاشقانه بود شاید برام مهم نبود:)

ولی ما کاملا سنتی ازدواج کردیم

اونجایی که فهمیدم بخاطر مشکلات خانوادگی بهم نرسیدن حالم بدتر شد

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

چی بگم والا برای شوهرم دختر کم نبود نمیفهمم چرا باید بترسه از اینکه منی رو از دست بده که سنتی اومده ...

سنتی دل نداره؟😂دیده عاشقت شده دیگه .اون جریانم براش مهم نبوده.حالا معلوم نیس راستم گفته باشه شاید میخواد توجهتو جلب کنه مرداازاینکارو میکنن