2777
2789
عنوان

نامزدم گفت قبلا ی دختر تو زندگیش بوده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 4162 بازدید | 169 پست
همینمن خیلی بهم ریختم چون حتی روز خواستگاری هم مطرح کردماگه گذشته ای داشته نباید میذاشت بعد عقد بگه

دخترای رنگارنگ که تو زندگیش نبود که گلم

بالاخره با اون خانوم میخواست ازدواج کنن کن قسمتش شما بودی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازدواج ما هم عاشقانه بود شاید برام مهم نبود:)ولی ما کاملا سنتی ازدواج کردیماونجایی که فهمیدم بخا ...

ببین میفهمم چی میگی ولی باور کن اصلا مسئله ای نیست که زندگیتو بخاطرش به خطر بندازی،من فکر نمیکنم مردی باشه بگه تا سی سالگی کسی تو زندگیم نبوده حرفم با دختری نزدم!

پشت من خدا بوده همیشه ...

اگه اون آدم برای نامزدت تموم شده و بهش فکر نمیکنه دیگه و جایگاهی تو زندگیش نداره پس بیخیال چندان مهم نیست

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

چقد یه عده نظرشونو گستاخ بیان کردن اینجا، خودتو در مقام چی دیدین که با بقیه اینطوری حرف بزنین؟ اه اه ...

خودتو تو چه مقامی دیدی که به بقیه با این لحن اهانت کردی؟

اونام مث خودت

بله بوده لنگش داداش خودمچرا فکر میکنید همه پسرا حتما ارتباط دارن با چند تا دختر تو دوران مجردی

۹٠درصد پسرا همینم

خیلی کمن اونایی که باهیشکی دوست نباشن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ضما دیگه چقدر عقب مونده اید

درست صحبت کن

داداش من چارچوب داشت عاشق یکی شد و بهش پایبند موند و انقدر منتظر موند تا همون دختر بهش بله بگه

چارچوب داشتن عقب مونده بودن نیست

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

چقد یه عده نظرشونو گستاخ بیان کردن اینجا، خودتو در مقام چی دیدین که با بقیه اینطوری حرف بزنین؟ اه اه ...

الان خودت نظرتو خیلی محترمانه بیان کردی؟اونام یکی مثه تو

پشت من خدا بوده همیشه ...

بچه ها اسی که حرف غیرمنطقی نمیزنه،یه پسری اومده خواستگاریش اونم سنتی ،میگه از اقا پسر چند دفعه پرسیده ،ایشونم انکار کرده،خب وقتی این همه از حلال نکردن میترسید میخواست همون اول یه کلمه بگه که همچین چیزی بوده،اگرم نمیخواست بگه ،الانم نباید میگفت

خودتو تو چه مقامی دیدی که به بقیه با این لحن اهانت کردی؟اونام مث خودت

اونی که من بهش به قول تو "اهانت" کردم، خودش اول توهین کرده. با کسی که بلد نیس چطور حرف بزنه باید مثل خودش حرف زد.

وطن ، کاش لااقل بلد بودم تو را بخندانم .

الان خودت نظرتو خیلی محترمانه بیان کردی؟اونام یکی مثه تو

نه والا من مث امثال تو نیستم.

مثل خودشون حرف زدم، نه مثل خودم.

اول بد حرف زدن که بد حرف زده شد✅.

بچه ها اسی که حرف غیرمنطقی نمیزنه،یه پسری اومده خواستگاریش اونم سنتی ،میگه از اقا پسر چند دفعه پرسید ...

من میگم اگه با من نمیخواستم صادق باشه الآنم نمیگفت

من مدتی بود که گذاشته بودم کنار فکر کردن به گذشته رو

یهو خودش گفت

بخدا من تو جلسه خواستگاری اینو بهش گفتم

گفتم من رو این موضوع حساسم ولی ی درصد به روش نیاورد

اصلا الان بحث گذشته نیست

بحث اینه که اون گفت منم بهش اعتماد کردم

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

بچه ها اسی که حرف غیرمنطقی نمیزنه،یه پسری اومده خواستگاریش اونم سنتی ،میگه از اقا پسر چند دفعه پرسید ...

همینو نمیدونم یه عده چطور درک نمیکنن، همون اول اومدن پریدن به اسی🗿.

2790
2778
2791
2779
2792