2777
2789
عنوان

نا مادری شوهرم چقدددد پروعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 60 پست
این پدر شوهرم که میگم فک نکنید هاا انقد خوبه یه عروسی نگرفت برامون هیچ یه دست اینه شعمدونم نخرید برا ...

پس نکن ، اگر هم گفت بگو دستم درد میکنه و...یلدا هم نباید سه کیلو کیک میبردی نهااااایت یه کیلویی یا اصلا نمیبردی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پز دولاره بحثو عوض کن یا اگه مستقیم گفت بگو اگه حال داشتم باشهدرست نکن اگه تو روت آوردن بگو دل کم ...

کادو هم نمیگیرم ول کن خو رو خدا نه که برا من پدر شوهر خوبی بوده فقد شوهرمممم برا اون میپزم ولی کادو میخرم

اصلا بساط کیک پزی راه ننداز شوهرت میگه برای اوناوهم بپز تو رودروایسی قرار می گیری

نبابا اون اصن خودش راضی نی برا خانوادش کاری کنه بد میاد شب یلدا هم کیک که پختم راضی نبود ببره

عزیزم شما بزرگی کن

ببین حتی حضرت علی میگه مهربونیتو جایی نریز که نمیفهمن

باعث میشه از مهربون بودن متنفر بشی بنظرم نپز اگه تو روت آوردن بگو یادم رفت خسته بودم خال نداشتم ان شاءالله سری بعد با خنده بگو ولی دیگه درست نکن یه جعبه شکلات بگیر با یه لباس تمام

یه تبریزی عاشق ❤
نبابا اون اصن خودش راضی نی برا خانوادش کاری کنه بد میاد شب یلدا هم کیک که پختم راضی نبود ببره

پس دوباره زنگ زد بگو فرم خرابه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

کادو هم نمیگیرم ول کن خو رو خدا نه که برا من پدر شوهر خوبی بوده فقد شوهرمممم برا اون میپزم ولی کادو ...

خب زشته دسته خالی بری روت بد حساب میکنن

یه چیز ساده بگیر زیرپوش بگو دل کمرم درد میکرد

یه تبریزی عاشق ❤

پس یکبار دیگه زنگ زد بگو وسایل کیک تموم شده سرم شلوغه نمی تونم برم تهیه کنم شرمنده یا اگه دخترت مدرسه میره بگو فصل امتحانات دخترمه سرم شلوغه نمی تونم

اره پدر شوهرم یه زره میخوره قند خون داره

نکن چون احساس میکنم به چشم وظیفت میبینن اگه ببری از این به بعد هر مناسبتی باید یه کیک دستت بگیری بری

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺