2777
2789
عنوان

نا مادری شوهرم چقدددد پروعه

1052 بازدید | 60 پست

سر صبی زنگ زده که آقا جون (پدر شوهرم ) میگع نفس برام کیک میپزه بیاره منم جوابشو ندادم بحث و عوض کردم

آخرین بار شب یلدا برا ۵ نفر یه کیک ۳ ونیم کیلویی پختم بردم نا مادری شوهرم گذاشت جلو سهم همه رو داده برا دخترم نداد بعد شوهرمم نخورد پاشدیم جمع کنیم سهم شوهرم گذاشت تو ظرف ته مونده هام پدر شوهرم و پسرشو گذاشت برا دخترم حالم بهم خورد

بعد پاشدیم بیاییم برا دخترم یلدایی یه بلوز مشکی هدیه داد شاید برا شما عادی باشه ولی برا من نی من تا حالا برا دخترم لباس مشکی نخریدم و نپوشوندم

حالا پرو پرو خجالتم نمیکشن زنگ زده که میگه برام روز پدر کیک بپزم بیار من زرنگ باشم برا پدر خودم میپزم میبرم تو کی باشی فک میکنه وسایل کیک مفت میاد خونه ای من فقددد خامه اش ۲۰۰ تومنه حالا موز گردو شو مواد کیکش جدا

بنظرتون دوباره زنگ زدن چی بگم ؟

و اینکه برا روز پدر برا شوهرم یه کیک بپزم کادوشوم چون انلاین میخرم دیر به دستم میرسه با یه شلوار بیرونی خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو درگیرم وقت نمیکنم شرمنده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

به نظرم برا پدر شوهرت ببر گناه داره

انقدم که فک میکنی گناه نداره این مرد برا ما یه عروسی نگرفت هیچ دست اینه شعمدونم نخرید من هنوزم حسرت عروس شدنم موندخ تو دلم

اصلا بساط کیک پزی راه ننداز شوهرت میگه برای اوناوهم بپز تو رودروایسی قرار می گیری

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.