2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 160 پست
خانواده وظیفشه تو ابن اوضاع پشت بچه هاشون باشن

اتفاقا انقدر وضع خرابه که اون خانواده باید کلاه خودش و بچسبه باد نبره

پسره پول نداره مجرد بمونه مگه مجبوره زن بگیره خرجشو باباش بده؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چرا اینجوری میگی شاید تنها منبع درآمدش همون اجاره خونه باشه، پدر شما به برادرت خونه مجانی داده

دو تا واحد دارن یکیشو لا اقل بده اول زندگی اینا بشینن بعد که قسطشون تموم شد تونستن اجاره بدن بلند شن برن جای دیگه.

نمیدونم والا ، فدای پدر و مادر خودم بشم که از همه چیزشون برا ما میگذرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوری میگی شاید تنها منبع درآمدش همون اجاره خونه باشه، پدر شما به برادرت خونه مجانی داده

من نه پدر دارم نه برادر

ولی مادربزرگم برای ۲تا از پسراش همین کارو کرد حتی بعضی اوقات هم بهشون کمک مالی میکنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

مثلاً میخواد ببینه تو بساز هستی یانه ولی به نظر من ردش کن چون با این اخلاقی که داره باهاش به مشکل میخوری ...درست و حسابی حرفاشو بزنه تو هم تکلیفتو بدونی ...خیلی وضع مالی و حقوقش خوب هست همون رو هم تا پنج تومن آورده پایین ...حتی اگر دروغ هم گفته باشه وتو پنج تومن رو قبول کنی دیگه حق اعتراض نداری چون به حداقل راضی بودی

خوبه باور کن .فردا خونواده شوهرت نمیکنم اومدن مفت نشستن .تو گذر زمان متوجه مزیت این اجاره میشی

بخوان حرف بزنن میزنن

یجور دیگه

میان میگن مفت دادیم بهشون خونه رو

هم اجاره میدن هم منت سرشونه هم بیخ گوششون هستن عملا استقلال کافی ندارن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
والا من مهمینو گفتم گفت میخوام ببینم ادم روزای سخت هستی یا نه

تو این اوضاع اونی که خرج داره ارزشش بالاتره! به نظرم ادم مناسبی نیومد

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

والا من مهمینو گفتم گفت میخوام ببینم ادم روزای سخت هستی یا نه

بگو ن نیستم. بگو اگه خودت میتونی با ماهی 5 بگزرونی بفرما موفق باشی

حس خوبی به این ازدواج ندارم. بیشتر فکر کن

مشخصه خیلی دروغگو و لاشیه

بچه هاشونم ازدواج نکنن

بچه هاشون میتونن ازدواج کنن با کسی که شرایطشو بپذیره

استارتر هم مجبور نیست با همچین کسی ازدواج کنه!

حس میکنم کم سن و مجردی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دو تا واحد دارن یکیشو لا اقل بده اول زندگی اینا بشینن بعد که قسطشون تموم شد تونستن اجاره بدن بلند شن ...

عزیزم شاید اون یکی واحدشون تنها منبع درآمدشون مفت بده به اینا از کجا بیاره بخوره

اتفاقا انقدر وضع خرابه که اون خانواده باید کلاه خودش و بچسبه باد نبره پسره پول نداره مجرد بمونه مگه ...

پدر اون اقا۲تا واحد درست کرده گدانمیشه که یکیشو همینجوری بده پسرش اون یکی اجاره بده

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

میگه حقوقم ۲۵ هست ۱۰ باید بدم قسط و ۱۰ اجاره.دیشب گفت با ۵تومن میتونی زندگی کنی

مگر اینکه دیونه باشی

۵ دیگه پول یه کیسه برنجه ها

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭